

תוספת מצויינת לכל ארוחה חגיגית. נוהגים להשתמש עם גזר פריזאי בלדיי דק וארוך (heirloon carrots )
אך ניתן להכינם עם גזרים רגילים יש להקפיד ולחתוך אותם לאורכם לרבעים.
החומרים: ל-6-8 מנות
7-6 גזרים ארוכים קלופים וחתוכים לאורכים לחצי וכל חצי חותכים שוב לחצי
8 עלי תימין
3 ראשי שום חתוכים לרוחבם לשניים
2 כפיות סומק
3-2 כפות שמן זית
מלח ופלפל גרסו לפי הטעם
1/2 כוס סוכר חום
1 כף רכז רימונים
1 כף חומץ בלסמי
אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום גבוהה 200 מעלות צ' . מניחים בקערה את הגזרים, עלי התימין, השום, הסומק, שמן זית,
מלח ופלפל ומערבבים. מעבירים הכול לתבנית תנור ומפזרים היטב בתבנית.
מכניסים לתנור,מנמיכים את הטמ"פ ל180 מעלות צ' ואופים כ- 30 דקות עד לריכוך הירקות. בקערית מערבבים את הסוכר,
רכז הרימונים והחומץ ומפזרים על הירקות האפויים. מחזרים לעוד 5-7 דקות לאפייה. עד שהירקות רכות ומקורמלות מעט.


סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק