צריך שניים לטנגו, וזה בדיוק מה שצריך להכנת העוגה הזו. במידה ואצלכם בבית אוהבים עוגות גבינה ועוגות שוקולד מה דעתכם לנסות את הטנגו הבא, שיפתה את כל בני המשפחה.

החומרים: לתבנית: קפיצית בקוטר 26 ס"מ או מרובעת 27×30 ס"מ, משומנת

לבצק השוקולד:

1 כוס קפה נמס, עשוי ממים רותחים ו-3 כפיות אבקת קפה נמס

1/2 1 כוסות סוכר

3 כפות סילאן – דבש תמרים

1 כוס שמן

3 ביצים

1 כוס חלב

1 כף חומץ

1 כפית חומץ הדרים

1 כפית אבקת סודה לשתייה

3/4 כוס אבקת קקאו, מנופה

3 כוסות קמח , מנופה

1 שקית אבקת אפייה

1 כפית תמצית וניל

למלית גבינה עם הפתעה:

1 גביע גבינה לבנה 5% שומן (250 גרם)

1/2 כוס אבקת סוכר

1/2 כוס פתיתי קוקוס

1 כפית תמצית וניל

1 ביצה

200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות

 

טנגו מתוק של שוקולד וגבינה
טנגו מתוק של שוקולד וגבינה

אופן ההכנה:

מערבלים במערבל את כל חומרי הבצק באיטיות עד לקבלת תערובת בצק אחידה. מעבירים לתבנית ומשטחים.

מערבבים בקערה נפרדת את כל חומרי מלית הגבינה ללא קוביות השוקולד.

נוטלים ממלית הגבינה בכפית ומכניסים אל תוך בצק השוקולד ברווחים שווים. דוחסים את קוביות השוקולד לתוך מלית הגבינה.

אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות צ') כ-30 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי ויבש ומצננים.

 

  • טיפסקל

רוצים עוד פינוקים בעוגה?

הוסיפו לעיסת השוקולד 2-3 כפות שוקולד צ'יפס או אגוזי פקאן מסוכרים

צילום: אנטולי מיכאלו

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

פסקל פרץ-רובין
בשלנית, אופה, עיתונאית בתחום האוכל ומחברת ספרי בישול ואפייה. כותבת ומצלמת באופן קבוע את מדורי האוכל במעריב- סופהשבוע, מעריב השבוע- המגזין, ובגרוזלמפוסט.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here