כדאי לשים לב: השוק מציע קמח מצה באיכויות שונות המושתתות על דרגת טחינת הקמח.

רמת הטחינה משפיעה על מרקמי המאכלים שמכינים ממנו, כך למשל קמח מצה בטחינה עדינה נפלא להכנת עוגות ועוגיות כשרות כאשר טחינת הקמח גסה יותר קמח זה מתאים לעיבוי כשמוסיפים אותו למליות לקציצות ועוד.

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

פסקל פרץ-רובין
בשלנית, אופה, עיתונאית בתחום האוכל ומחברת ספרי בישול ואפייה. כותבת ומצלמת באופן קבוע את מדורי האוכל במעריב- סופהשבוע, מעריב השבוע- המגזין, ובגרוזלמפוסט.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here