כדאי לשים לב: השוק מציע קמח מצה באיכויות שונות המושתתות על דרגת טחינת הקמח.

רמת הטחינה משפיעה על מרקמי המאכלים שמכינים ממנו, כך למשל קמח מצה בטחינה עדינה נפלא להכנת עוגות ועוגיות כשרות כאשר טחינת הקמח גסה יותר קמח זה מתאים לעיבוי כשמוסיפים אותו למליות לקציצות ועוד.




הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

בשלנית, אופה, עיתונאית בתחום האוכל ומחברת ספרי בישול ואפייה. כותבת ומצלמת באופן קבוע את מדורי האוכל במעריב- סופהשבוע, מעריב השבוע- המגזין, ובגרוזלמפוסט.

2 תגובות

  1. בס"ד

    שוט מדהימה שנים על גבי שנים מכינה מהספרים שכתבת המשיכי להיות בשלנית מעולה, איכותית והכי הכי יפה כמו תמיד

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here