

חשוב לחמם היטב את השמן לפני הטיגון, אך לא להביאו לדרגת עישון.
אל תוסיפו במהלך הטיגון שמן קר לשמן החם, כיוון שהמאכל או העוגיות יספגו את השמן הקר, וחבל. יש לסיים את הטיגון בסיר, להוציאו ורק לאחר מכן – הוסיפו שמן וחממו אותו, ורק אז טגנו יחידות נוספות.
הוציאו את הטיגונים בכף מחוררת, כדי לנקז את מירב השמן. לאחר מכן צננו אותם על נייר סופג.
אני ממליצה לטגן בשמן קנולה או אחר, כמובן שלא בשמן זית שמותיר סימני טעם עזים.
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק