Jump to recipe

כך תכינו טארט תפוחים אישי ללא מאמץ. טארט מפתיע ולא רק בזכות מהירות ההכנה שלו, אלא משום שהוא דורש להכנתו רק ארבעה מצרכים. משתמשים בבצק עלים מוכן, שחתוך לריבועים. אפשר לעצב אותו בצורת כיס, פרח, חובקן או שאפשר להשאיר כריבוע שעוטף מלית. מילוי כולל ריבה אבל אם רוצים להשקיע, משתמשים בקרם וניל. אם יש לכם בבית מרציפן, אפשר לשלב גם אותו במלית. בתום האפייה בזקו מעט אבקת סוכר והופ, יש הפתעה במינימום זמן הכנה ומקסימום טעם.

 

טארט תפוחים מהיר

החומרים: (ל-20 יחידות)

1 חבילת בצק עלים (800 גרם), חתוך ל-20 ריבועים

1/2 כוס ריבת משמש, או קרם וניל מוכן, או מרציפן מוכן, חתוך לפרוסות דקות

3- 4 תפוחים, מגולענים וחתוכים לפרוסות דקות, שרויות במעט מיץ לימון

להברשה:

1 ביצה, טרופה קלות

לבזיקה:

1/2 כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מסדרים על משטח עבודה מספר ריבועי בצק. יוצרים חתך במרכז במרחק של 1 ס"מ מהקצוות ומשחררים מהריבוע שהתקבל. מורחים על ריבוע הבצק במרכז מעט ריבה או קרם או מרציפן ועל זה מסדרים 3-4 פרוסות תפוחים. מעל מזלפים מעט דבש. נוטלים את שתי הקצוות המנוגדות של ריבוע הבצק ומחברים אותו תוך הצלבה וסגירה. בדרך זו מכינים את כל הריבועים. אפשר גם לסגור את כל ארבעת הקצוות מעל לתפוחים וליצור סוג של פרח.

מרימים ממשטח העבודה ומסדרים את הטארטים ברווחים אחד מהשני על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. מברישים את הטארטים בביצה טרופה בעדינות.  אופים במשך 15-20 דקות או עד להזהבה אחידה. מוציאים, מצננים ובוזקים מעל אבקת סוכר.

דרגת קושי: קל

זמן הכנה: חצי שעה

סוג המנה: פרווה

הכנה, סטיילינג וצילומים: פסקל פרץ-רובין 

quick and easy apple tart, for which you need a package of puff pastry squares, some jam, and apples. The third recipe is for honey cookies that are rich with cinnamon flavor.

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here