

הזמן לחתוך
כשבני הצעיר ביקש ממני להכין לו חיתוכיות אוריאו עשירות בשוקולד
וגבינה – לא יכולתי לסרב ד מתכון מנצח עם העוגייה האהובה
בקשו קיבלו
מידי פעם אני נכנעת לבקשות ילדיי ומכינה עבורם בדיוק את מה שהם מבקשים . בדרך כלל יהיו אלו גחמות ובקשות להכנת מאכלים ומתוקים אותם פגשו ברשתות החברתיות ועורר את בלוטות הטעם שלהם, כך קרה גם הפעם. לאחר שבני הצעיר נחשף ברשת החברתית לפני מספר שבועות לתמונה של עוגת גבינה המשלבת את העוגיות האהובות עליו ומיד אורו עיניו וביקש שהכין עבורו את העוגה בעצם זו עוגת גבינה המשלבת עוגיות אוראו.
ברור שמיד נכנסתי לעבודה והכנתי עבורו ועבורכם חיתוכיות אוראו עשירות בשוקולד ועוגיות מאוד טעימות המתכון כאן לפניכם
חיתוכיות אוראו וגבינה
לתבנית בגודל 20 +32
לבסיס:
20-16 עוגיות אוראו
3-2 כפות גדושות חמאה מרוככת


למלית
2 גביעים של גבינה שמנת טבעית 500 גרם
3/4 כוס סוכר
2 ביצים גדולות L
2 כפיות תמצית וניל משובחת
1/2 כוס שמנת חמוצה
9 יחידות עוגיות אוראו שבורים
לציפוי:
1 קופסת שמנת מתוקה
1 -2 כפות סוכר
1/2 כוס נטיפי שוקולד (שוקולד צ'יפס)
2 עוגיות אוראו מצופות שוקולד שבורות
לעיטור
1 כף נטיפי שוקולד ( שוקולד צ'יפס)
2 עוגיות אוראו מצופים שוקולד חלב שבורות
אופן ההכנה:
מרפדים את התבנית בנייר אפייה
לבסיס- מניחים בקערת מעבד מזון את עוגיות האוראו והחמאה המרוככת ומעבדים במספר פולסים עד לקבלת תערובת פירורית. מעבירם הכול לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומהדקים אל תחתית התבנית לשכבה אחת אחידה. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות צ' במשך 15-10 דקות עד שהבצק עד שהבצק תופח קלות ומתייבש מוצאים ומצננים.
מניחים את הגבינות בקערה וטורפים במטרפה עד שהגבינה מתרככת מוסיפים את הסוכר וטורפים עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים את הביצים זו אחרי זו ותמצית הווניל וטורפים ומוסיפים את השמנת החמוצה מבלעים יחד ומוסיפים את שברי עוגיות האוראו ומבליעים בעיסת הגבינה.
מעברים את בלילת הגבינה והעוגיות על הבסיס המצונן ומשטחים אופים בתנור במשך 20-15 דקות מוציאים ומצננים קלות מעברים לצינון במקרר במשך שעתיים .
מניחים בקערת מערבל חשמלי את השמנת והסוכר ומקציפים עד לקבלת קרם יצב וחלק. מבליעים בקרם את נטיפי השוקולד
מצפים את עוגת האוראו המצוננת בקרם ומשטחים מפזרים מעט נטיפי שוקולד ושברי אוראו מצופים שוקולד. חותכים לריבועים ומגישים
סטיילינג וצילומים: פסקל פרץ-רובין
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק