

הבואיקוס הם בעצם כדורי בצק עשירים בגבינת. יש המשלבים גבינת קשקבל בבצק ויש המפזרים את הגבינה מעל. הם קלים להכנה ונחטפים כבר מהתבנית.
החומרים: ל- 20 -25 כדורים
1 כוס קמח תופח מאליו
125 גרם חמאה או מרגרינה
75 גרם גבינה בולגרית
125 גרם גבינה לבנה
50 גרם גבינת קשקבל
1/2 ביצה טרופה
לפיזור:
50 גרם גבינת קשקבל
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה בינונית את כל חומרי המלית לקבלת בצק אחיד. מחלקים את הבצק לחלקים קטנים. מעצבים בכפות הידיים כל חלק לכדור.
מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ברווחים האחד מהשני.
מפזרים מעט גבינת קשקבל מעל כל כדור בצק.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות ואופים כ- 20 דקות או עד לקבלת גוון זהבהב.
סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק