

חטיף בוטנים נפלא להכנה גם עם ילדים, שלל סוגי סוכריות צבעוניות מגוונים ומעשירים את החטיפים.
מכינים גם במימונה, לפעמים תמצאו מתכון המשלב עם הבוטנים גם שקדים.
החומרים: לכ- 20-25 עוגיות
300 גרם בוטנים קלויים
100 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
100 גרם שוקולד בלגי
סוכריות צבעוניות
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד בסיר כפול או במיקרוגל, מוסיפים את הבוטנים ומערבבים.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ובכפית נוטלים מהתערובת ומניחים על המשטח ברווחים מעטרים בסוכריות. ומצננים במקרר עד שזה מתקשה. מעבירים לעטרות נייר.
סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק