חטיף בוטנים נפלא להכנה גם עם ילדים, שלל סוגי סוכריות צבעוניות מגוונים ומעשירים את החטיפים.

מכינים גם במימונה, לפעמים תמצאו מתכון המשלב עם הבוטנים גם שקדים.

החומרים: לכ- 20-25 עוגיות

300 גרם בוטנים קלויים

100 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו

100 גרם שוקולד בלגי

סוכריות צבעוניות

אופן ההכנה: 

ממיסים את השוקולד בסיר כפול או במיקרוגל, מוסיפים את הבוטנים ומערבבים.

מרפדים תבנית בנייר אפייה ובכפית נוטלים מהתערובת ומניחים על המשטח ברווחים מעטרים בסוכריות. ומצננים במקרר עד שזה מתקשה. מעבירים לעטרות נייר.

 

סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here