לפעמים המעט והפשוט הופכים את המנה למושלמת. נתחי חזה עוף צלויים על מחבת פסים בתוספת תיבול עדים הופכים את הנתחים לטעימים ובעיקר מושלמים לשומרים על הגזרה. הוסיפו תוספת  של ירקות ואפשר ללקק את האצבעות ממש.

 

החומרים: ל-4 מנות

500 גרם חזה עוף, מחולק ל-4 נתחים

1/4 כוס שמן זית

1 כפית שום כתוש

1/4 כפית פפריקה חריפה (לא חובה)

1/2 כפית טימין, קצוץ

מלח ופלפל, לפי הטעם

 

אופן ההכנה: 

שוטפים ומנגבים היטב את חזות העוף.

מערבבים בקערה את כל החומרים ומשהים את העוף במשרה 5 דקות.

מחממים מחבת פסים וצולים את הנתחים 4-3 דקות מכל צד.

 

צילום: דרור כץ מתוך הספר " המטבח הקל של פסקל "

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here