רוצים להכין לחם ביתי פשוט?

לפניכם מספר טיפסקל שיעזרו לכם בהכנה:

אם משתמשים בשמרים טריים, ממיסים אותם ב-1/2 כוס מהמים, בוזקים עליהם מעט סוכר ומשהים במקום חמים להתססה במשך 10 דקות.

במקום כיכרות לחם אפשר להכין מהבצק לחמניות מוארכות אישיות.

 

חותכים לחלקים ומעצבים את הלחם
חותכים לחלקים ומעצבים את הלחם

 

 

אם מעוניינים בלחמים זהובים יותר מאשר שחומים, לא מוסיפים שמן אל הביצה הטרופה.

אפשר למרוח את הכיכרות במעט שמן בלבד, ללא הביצה.

להכנת חלות ולחמניות מתוקות, מוסיפים 1/2 כוס סוכר ו-2 כפות שמן נוספות.

 

אופים על תבנית או על אבן שמוט

 

סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

בשלנית, אופה, עיתונאית בתחום האוכל ומחברת ספרי בישול ואפייה. כותבת ומצלמת באופן קבוע את מדורי האוכל במעריב- סופהשבוע, מעריב השבוע- המגזין, ובגרוזלמפוסט.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here