

רוצים להכין לחם ביתי פשוט?
לפניכם מספר טיפסקל שיעזרו לכם בהכנה:
אם משתמשים בשמרים טריים, ממיסים אותם ב-1/2 כוס מהמים, בוזקים עליהם מעט סוכר ומשהים במקום חמים להתססה במשך 10 דקות.
במקום כיכרות לחם אפשר להכין מהבצק לחמניות מוארכות אישיות.


אם מעוניינים בלחמים זהובים יותר מאשר שחומים, לא מוסיפים שמן אל הביצה הטרופה.
אפשר למרוח את הכיכרות במעט שמן בלבד, ללא הביצה.
להכנת חלות ולחמניות מתוקות, מוסיפים 1/2 כוס סוכר ו-2 כפות שמן נוספות.


סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק