

לפניכם אחת המנות האהובת עלי, היא כל כך יפה וכל כך טעימה שפשוט צריך לשמור עליה כמו שהיא. אפשר לפנק את
דלעת ערמונים בשמן זית ודבש, מעט עלי טימין ותקבלו מנה טעימה, קלה להכנה ובעיקר עושה רושם על כל הסועדים.
דלעת ערמונים בטימין ודבש
החומרים: ל-10-8 מנות
5 יח' דלעת ערמונים, חצויה לרוחב ונקיה מגרעינים
מיץ וקליפת תפוז מתפוז אחד
1 כף שטוחה דבש
20 ענפי טימין
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים בקערית את קליפת התפוז המגורר עם המיץ והדבש לבלילה אחידה. מתבלים את דלעת הערמונים במלח, יוצקים את נוזלי התפוז עם הדבש לשקערורית הדלעת באופן שווה.
מסדרים בתבנית תנור ברווחים, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות. צולים במשך כ-30 דקות עד להשחמה וריכוך הדלעת.
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק