

לכבוד חג האהבה אפשר להכין מנה אחרונה מעניינת ומפנקת בלי לעשות חור בכיס. מנה אחרונה יפהפייה המתבססת על גביעי שוקולד מוכנים למילוי שאפשר לקנות במרכולים או בחנויות המתמחות.
החומרים: ל-16 יחידות
250 מ"ל (1 מיכל) שמנת מתוקה
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל או שוקולד
1 כוס חלב
16 גביעי שוקולד למילוי
פירות לפי הטעם (קיווי, תפוז, תותים, אפרסקים ועוד)
חופן עלי נענע
אופן ההכנה:
מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וחלב לקצף יציב וחלק.
מעבירים את הקצף לשקית זילוף וממלאים את גביעי השוקולד.
חותכים את הפירות לפלחים ומסדרים על הקצפת. מעטרים בנענע ושומרים במקרר עד ההגשה.
צילום: דרור כץ מתוך הספר "המטבח הקל של פסקל "
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק