לכבוד חג האהבה אפשר להכין מנה אחרונה מעניינת ומפנקת בלי לעשות חור בכיס. מנה אחרונה יפהפייה המתבססת על גביעי שוקולד מוכנים למילוי שאפשר לקנות במרכולים או בחנויות המתמחות.

 

החומרים: ל-16 יחידות

250 מ"ל (1 מיכל) שמנת מתוקה

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל או שוקולד

1 כוס חלב

16 גביעי שוקולד למילוי

פירות לפי הטעם (קיווי, תפוז, תותים, אפרסקים ועוד)

חופן עלי נענע

 

אופן ההכנה: 

מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וחלב לקצף יציב וחלק.

מעבירים את הקצף לשקית זילוף וממלאים את גביעי השוקולד.

חותכים את הפירות לפלחים ומסדרים על הקצפת. מעטרים בנענע ושומרים במקרר עד ההגשה.

 

 

 

 

 

 

 

צילום: דרור כץ מתוך הספר "המטבח הקל של פסקל "

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

בשלנית, אופה, עיתונאית בתחום האוכל ומחברת ספרי בישול ואפייה. כותבת ומצלמת באופן קבוע את מדורי האוכל במעריב- סופהשבוע, מעריב השבוע- המגזין, ובגרוזלמפוסט.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here