

שילוב מענין של פירות מיובשים ובורגול הניב תוספת מיוחדת וטעימה. היא עשירה בעשבי תיבול, ומתאימה במיוחד להגשה חגיגית. העשירו אותה עוד ברימונים, פירות מיובשים וכדומה.
החומרים: ל-6-4 מנות
3 כפות שמן זית
1 בצל סגול גדול, קצוץ דק
3/4 כוס צימוקים בהירים או חמוציות
10 משמשים מיובשים, חתוכים לקוביות קטנטנות
1 כוס בורגול, מושרה במים שעה ומסונן
1 פלפל ירוק, קצוץ דק (לא חובה)
1 כפית כמון
1/2 כפית כורכום
3/4 כוס בצל ירוק, קצוץ דק
1/4 כוס נענע, קצוצה
1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
1/4 כוס כוסברה, קצוצה
1/4 כוס בזיליקום, קצוץ
מלח ופלפל, לפי הטעם
אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד שקיפות.
מוסיפים צימוקים ומשמשים ומאדים תוך כדי ערבוב 4-3 דקות
מוסיפים בורגול, פלפל ותבלינים, מערבבים ומטגנים יחד 4-3 דקות. מסירים מהאש ומעבירים לקערה.
מוסיפים בצל ירוק, עשבי תיבול, מלח ופלפל ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק