שילוב מענין של פירות מיובשים ובורגול הניב תוספת מיוחדת וטעימה.  היא עשירה בעשבי תיבול, ומתאימה במיוחד להגשה חגיגית. העשירו אותה עוד ברימונים, פירות מיובשים וכדומה.

החומרים: ל-6-4 מנות

3 כפות שמן זית

1 בצל סגול גדול, קצוץ דק

3/4 כוס צימוקים בהירים או חמוציות

10 משמשים מיובשים, חתוכים לקוביות קטנטנות

1 כוס בורגול, מושרה במים שעה ומסונן

1 פלפל ירוק, קצוץ דק (לא חובה)

1 כפית כמון

1/2 כפית כורכום

3/4 כוס בצל ירוק, קצוץ דק

1/4 כוס נענע, קצוצה

1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה

1/4 כוס כוסברה, קצוצה

1/4 כוס בזיליקום, קצוץ

מלח ופלפל, לפי הטעם

אופן ההכנה: 

מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד שקיפות.

מוסיפים צימוקים ומשמשים ומאדים תוך כדי ערבוב 4-3 דקות

מוסיפים בורגול, פלפל ותבלינים, מערבבים ומטגנים יחד 4-3 דקות. מסירים מהאש ומעבירים לקערה.

מוסיפים בצל ירוק, עשבי תיבול, מלח ופלפל ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.

 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here