

סלט מעניין ומהיר להכנה שיכול לשמש גם כמנה עיקרית אישית. זו מנה נוחה לקחת לארוחת צהרים בעבודה.
חשוב להתארגן עם בישול ראשוני של הסלט ולשמור במקרר ואז לבנות את המנה ולתבל בהתאם.
החומרים: ל-6-4 מנות
300 גרם רצועות חזה עוף מוקפצות קלות בשמן זית ושום
1/2 1 כוסות בורגול, מושרה במים חמים 20 דקות ומסונן
1 כוס עדשים אדומות מבושלות לפי ההוראות ומסוננות
1/4 כוס נענע, קצוצה
1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
1/4 כוס כוסברה, קצוצה
1/4 כוס בזיליקום, קצוץ
1 בצל סגול גדול, קצוץ דק
3 כפות שמן זית
מיץ מלימון אחד
3/4 כוס פיסטוק קלוי
1 כפית כמון
מלח ופלפל, לפי הטעם
אופן ההכנה:
מניחים בקערה רחבה את רצועות העוף המוכנות, הבורגול ,העדשים, ועשבי התיבול.
מערבבים היטב ומוסיפים את הבצל, השמן, מיץ הלימון הפיסטוק והתבלינים מערבבים טועמים ומתקנים תיבול בהתאם.
- טיפסקל לאירגון נכון
בשלו מראש את התוספות ואת רצועות העוף.
שימרו במקרר בכלים בנפרז כך יהיה פשוט יותר להרכיב את המנה.
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק