אני מאוד אוהבת את המנה הזו שמאפשרת הגשה אלגנטית ולא מורכבת למנה ראשונה. המנה משלבת פרי וגבינה, שיוצרים מין שילוב של טעמים כמו: חמוץ, מתוק ומלוח . ההגשה על מצע של טוסט סוחטת מחמאות.

החומרים: ל-6 מנות

1 קופסה לפתן חצאי אפרסקים

1 קופסה (250 גרם) גבינה לבנה עם זיתים

2 בצלים ירוקים, קצוצים דק

מלח ופלפל, לפי הטעם

6 פרוסות לחם קלוי, חתוכות למשולשים

מעט עלי עירית

מעט טבעות זיתים

אופן ההכנה:

מסננים את האפרסקים מהנוזלים. בוחרים 6 חצאי אפרסקים נאים ומניחים על מגש, כשהצד הקעור כלפי מעלה.

מערבבים בקערית גבינה, בצל, מלח ופלפל. ממלאים את חצאי האפרסקים בתערובת (מקפידים לא ללכלך את שולי האפרסקים).

מסדרים את משולשי הטוסט על מגש, מניחים על כל אחד חצי אפרסק ממולא ומעטרים בעירית ובזיתים.

 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here