

אירוח מושלם וקל
חמישה כללים לאירוח מושלם וקל
1. מספר דרכים כדי לתת לשולחן החג מראה חגיגי ומיוחד: חשוב להתאים את צבע המפיות והנרות לצבע המפה, הרכיבו סלסלת פירות עשירה וצבעונית מפירות העונה במרכז השולחן,הניחו גבעולי חיטה ושעורה על המפיות לצד הצלחות והניחו חלוקי נחל עם בד יוטה על השולחן.
2. במידה ורוצים להוריד את עומס הכנת האוכל לפני הארוחה, אפשר להכין את הרטבים לסלטים ולפסטות, יום קודם לארוחת החג, לשמור בכלים סגורים ורק סמוך לארוחה לחמם ולצקת על התבשיל. גם את הירקות ניתן לקלוף, לחתוך ולארגן מבעוד מועד, להניחם בכלי עם מים ולהכין את הסלט סמוך לארוחה.
3. רוצים להפחית מהמנות שומן וקלוריות? ניתן להמיר את הגבינות עתירות השומן המופעים בכל מתכון עם גבינות בגבינות דלות שומן מאותו הסוג. את השמנת ניתן להמיר ביוגורטים ואת החלב בחלב דל או במים.
4. את המאפים שהוכנו קודם מומלץ לחמם כשעה וחצי לפני ההגשה בתנור שחומם בחום פלטה 100 מעלות צ'.
5. כדי למנוע מעוגת הגבינה להיסדק בזמן האפייה, עם הכנסת העוגה לתנור , הניחו בו כלי עם מים רותחים להוספת הלחות. מכניסים את העוגה לתנור חם מאוד אופים בחום גבוהה 200 מעלות צ' כ-10 דקות ואחר כך מורידים לחום בינוני 180 מעלות צ' וממשיכים לאפות . במידה ובכל זאות נוצרו סדקים בעוגה ,ניתן להכין ציפוי קל לפני הגשת העודה משמנת מתוקה או חמוצה ולצפות את העוגה.
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק
במילים קצרות ובודדות- אני פשוט אוהבת אותך ואת המתכונים שלך- בהצלחה בהכל………………….
הי רחל
תודה רבה רבה על כל המילים החמות ריגשת אותי מאוד <3
אשמח אם תפרסמי את התגובה שלי…..
תודה רבה רבה על המלים החמות :)
אין עליך מתכונים מדוייקים כמו שצריך אוהבת אותך בהצלחה בכל מה שתגעי מהממת
הי רחל
תודה רבה :)
מדהימה
הי טלי
זו תוגבה נפלאה
תודה רבה
חג שמח ומועדים לשמחה <3
תודה רבה :)
נהנית מאוד מהמתכונים יחד עם בני המישפחה
הי מיכל
תודה רבה :)
את השראה בשבילי
יש לי בביתי ספרי בישול שלך לפני עשרות שנים עד היום מתבוננת לקחת רעיון בכדי ליצור את התפריט הארוחות שאני מכינה לבני בתי.
הי שושנה
תודה רבה רבה על המילים החמות, ריגשת אותי
:)