אומרים שהאורז הוא תוספת אך אם מוסיפים לגרגרי האורז תוכן ועניין הוא בקלות הופך למנה עיקרית. לפניכם מנת אורז אדום, עשירה ומגוונת בירקות ירוקים וכתומים. מתקבלת תוספת צבעונית ונהדרת המתלווה לכל מנת עוף, בשר או דגים.

החומרים: ל- 6-4 מנות

2 כוסות אורז אדום

4 כפות שמן זית

4 בצלים ירוקים קצוצים גס

2 כוסות עלי תרד קצוצים גס

1 בטטה חתוכה לקוביות בינונית

2 כוסות ברוקולי מפורק לפרחים קטנים

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

1/2 כוס שקדים מולבנים קלויים

אופן ההכנה:

מבשלים את האורז במי מלח כ-30-40 דקות עד שהוא מתרכך ושומר על צורתו מסננים.

מחממים שמן בסיר רחב מוסיפים את הבצלים מטגנים 2-3 דקות ומוסיפים את התרד וקוביות הבטטה והברוקולי ומטגנים -3-4 דקות תוך בחישה.

מוסיפים את האורז המבושל ומסונן מתבלים במלח ופלפל מערבבים היטב.מכבים את הלהבה ומשאירים מכוסה כ-5-7 דקות מגישים חם ומעטרים בשקדים קלויים.

סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here