רעיון חמוד להגשת אבטיח

במקום לחתוך את האבטיח כמו שאנו רגילים לפלחים או קוביות. אפשר לחתוך את האבטיח בצורות או להיעזר בכף פריזאית כדי לחרוץ כדורים קטנים. אפשרות נוספת היא לפרוס את האבטיח לפרוסות ובעזרת חורצנים קטנים לקרוץ צורות. ולהוסיף לכל סלטי ירקות טריים. כך יוצרים גיוון וטעמים מפתיעים בכל נגיסה.

 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

פסקל פרץ-רובין
בשלנית, אופה, עיתונאית בתחום האוכל ומחברת ספרי בישול ואפייה. כותבת ומצלמת באופן קבוע את מדורי האוכל במעריב- סופהשבוע, מעריב השבוע- המגזין, ובגרוזלמפוסט.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here