אפשר להכין בצק לאגרול בבית, אך עלי בריק או פילו מקנים אותה תוצאה בפחות עבודה. טעם האגרול נפלא כשהם

עוברים טיגון בשמן עמוק, אך אפשר בהחלט לחסוך בקלוריות ולהסתפק בריסוס כיסני האגרול ולאפות

 

החומרים: ל- 10-8 כיסנים

3 כפות שמן

2 בצלים ירוקים, חתוכים באורך 3 ס"מ

2 גזרים, חתוכים לגפרורים דקיקים

1/4 כרוב, חתוך לרצועות דקות

1 קישוא, חתוך לרצועות דקיקות

1/2 כפית ג'ינג'ר (זנגביל) טרי, קצוץ

1 כוס נבטים

10 פטריות ירדן, פרוסות דק

1/2 כוס חזה עוף, קצוץ דק

2 כפות רוטב סויה

1 כף יין לבן יבש

1 כפית סוכר

מלח ופלפל, לפי הטעם

10-8 עלי בריק

1 חלבון

שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

מחממים שמן במחבת ומטגנים בצל. מוסיפים ירקות וג'ינג'ר ומערבבים.

מוסיפים נבטים, פטריות ועוף ומאדים 3-2 דקות.

מוסיפים סויה, יין, סוכר, מלח ופלפל, מבשלים 2-1 דקות ומסירים מהאש.

מניחים עלה פילו על משטח עבודה, מניחים במרכזו 2-1 כפות מהמלית ומגלגלים לסגירה. מורחים את הקצה בחלבון ומהדקים. חוזרים על הפעולה עם שאר העלים.

מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את האגרולים עד הזהבה. מוציאים לנייר סופג.

 

  • טיפסקל

כדי לחסוך בקלוריות שמנו מעט את האגרולים ואפו אותם כ-25 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here