אין יותר פשוט וקל מהגשת ירקות צלויים. מכינים את הירקות לצלייה, חותכים אותם לחתיכות גדולות וגסות.

מתבלים, אופים ומשזפים באסכלה (גריל) בתנור. את הירקות אתם יכולים לשנות ולגוון בהתאם לטעמכם.

החומרים: ל-8-6 מנות

1 גמבה נקייה וחתוכה לרבעים

2 קלחי לפת נקיים וחתוכים לרבעים

2 ראשי שומר נקיים וחתוכים לרבעים

3 גזרים חצויים

3 בצלים סגולים חתוכים לרבעים

4-3 ענפי תימין

מלח ופלפל שחור גרוס

שמן זית

רדיד אלומיניום

 

חיתוך גס וגדול

 

אופן ההכנה:

מסדרים את הירקות החתוכים בתבנית, מפזרים מעל את ענפי התימין, המלח והפלפל. מזלפים שמן זית בנדיבות ומכסים ביריעת אלומיניום.

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות צ' ואופים במשך כ- 40-30 דקות.

מסירים את כיסוי האלומיניום וממשיכים בצלייה והשחמת עד לקבלת הגוון הרצוי. שימו לב: חייבים להשגיח שכן הצלייה אורכת דקות ספורות.

 

 

סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין

 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here