

מתכון לעוגיות קוקוס צבעוניות הן עוגיות ללא אפייה המתגבשות בזכות סירופ הסוכר, האופייניות למימונה הן מצופות בפונדנט לבן או צבעוני. במקרה זה את עוגיות קוקוס צבעוניות צובעים את הפונדנט בגוונים שונים ומצפים את עוגיות הקוקוס.
מי שאינו אוהב את ציפוי הפונדנט יכול לצפות את העוגיות בציפוי שוקולד או לשלב בניהם.
החומרים: לכ- 50 עוגיות
350 גרם קוקוס
1/2 ק"ג סוכר
3/4 1 כוסות מים
3 כפות מיץ לימון
250 גרם פונדנט
צבעי מאכל
אופן ההכנה:
מבשלים מים, סוכר, מיץ לימון בסיר כ20 דקות. יש לערבב מידי פעם מוסיפים קוקוס ומערבבים מכבים ומצננים כ-10 דקות. המסה חייבת להיות פושרת – קרה.
יוצרים כדורים ומניחים על מגש ומצננים כ-10 דקות. ממיסים פונדנט בסיר כפול , מחלקים 2-3 חלקים וצובעים בגוונים טובלים את הכדורים ומניחים על נייר או יריעת פלסטיק ניצמד מעטרים בסוכריות .
לעיסת הקוקוס אפשר להוסיף פירות מסוכרים קצוצים כמו דובדבנים אגוזים ולעטר בברס בוטנים ואו שקדים.
- טיפסקל
העבודה עם פונדנט היא מורכבת היות והוא מתקרש מיד לכן יש לעבוד בזריזות. להיעזר באדם נוסף ובעיקר להכין את כל העוגיות והמשטח לציפוי מראש כדי לעבוד במהירות.
סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק
כמה זמן מראש אפשר להכין? ואיך לאחסן? תודה
גליה
אפשר שבוע מראש
אפשר להקפיא
ואפשר פשוט לשמור בקופסאות