

קבלו עוגיות כריך אגוזים. עוגיות אותן מכינים על בסיס מרינג אגוזים עשיר אותו מזלפים דרך צנתר חלק או משונן. ממלאים בקרם צבעוני ובגוונים שונים ומגלגלים באגוזים או בוטנים קלויים. זו דרך נוספת להגיש בצורה מעניינת את עוגיות המרינג עוגיות כריך אגוזים.
החומרים: לכ- 25-20 עוגיות
6 חלבונים
קורט מלח
3 כוסות סוכר
3 כוסות אגוזים טחונים
צבעי מאכל
לעיטור:
סוכריות לקישוט בגוונים
פיסטוק קלוי וגרוס או עם שוקולד מומס


אופן ההכנה:
שמים את החלבונים, הסוכר והמלח בסיר רחב ומקציפים עד לקבלת קצף יציב. מעמידים מעל לסיר עם מים חמים וממשיכים להקציף לקבלת קצף יציב ונוקשה.
נוטלים כוס וחצי מהקצף ומניחים בצד. מוסיפים את האגוזים אל הקצף ומערבבים בתנועות קיפול למרקם חלק. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר חלק או משונן. מזלפים תלוליות או כפתורים על נייר אפייה בתבנית .
אופים בתנור שחומם מראש ל150 מעלות כ-20 דקות עד שהן מזהיבות מעט ומתקשות ומצננים.
אפשר להשאיר את הקצף ששמרנו באותו גוון או אפשר לחלק לשניים ולצבעו בורוד, או ירוק. לוקחים עוגייה אחת מורחים בקצף ששמרנו וסוגרים בעוגייה נוספת לוחצים קלות כך שהקצף יבצבץ מהצדדים.
מגלגלים את העוגייה בסוכריות או בפיסטוק משארים כך או מזלפים עליהם שוקולד. מכניסים לעטרות נייר. אפשר על אותו עיקרון להכין עם בוטני.
סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק
יש טעות במתכון, לא כתוב איפה הסוכר נכנס בכלל.
יכול להטעות המון אנשים
שיר
יש להוסיף אל החלבונים יחד עם המלח ומקציפים
והמילוי טעים ככה ללא אפייה? זה לא מרקם דביק כמו של מרנג?
הי טלי
זה בסדר
היי הקצפה ידנית או עם מערבל חשמלי?
הי זוהר
אפשר ידני אבל הכי טוב מערבל חשמלי
תודה חג שמח
זוהר
חג שמח יקירה
מה המילוי לא רשום
הי חנה
כתוב :) צריך לשמור מהקצף בצד ואותו צובעים ואחר כך מגלגלים באגוזים. שימי לב :)
היי איך מאחסנים?
הי עינב
בקופסה ובמקום קריר ויCA