ספר אפייה

בימים אלו יצא לאור ספר האפייה של ארז קומרובסקי.  השף שלימד אותנו  להתייחס בכבוד ללחם ולא להסתפק רק בלחם  לבן, או שחור, וכיצד צריך להתייחס

כל הסודות והכללים לעוגת גבינה מוצלחת

מה לא נאמר על עוגות גבינה, גבינות, מעדנים, שמנות, אחוזי שומן איכות גבינה ועוד...כל שנה לקראת שבועות מתחיל המרוץ אחר עוגת הגבינה המוצלחת ביותר, הטעימה ביותר, הגב

ראשי » פסקל ממליצה » מה מתבשל » ספרים חדשים » מדריך רוגוב ליינות ישראל

מדריך רוגוב ליינות ישראל

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


המדריך האחרון  של דניאל רוגוב שיצא בימים אלו בארץ. מעט לפני לכתו הספיק דניאל רוגוב להכניס תיקונים אחרונים במדריך.

 

לכן זהו מדריך רוגוב האולטימטיבי ליינות ישראל בשל העובדה שהוא האחרון וגם המהדורה המקיפה ביותר של המדריך. רוגוב תיאר, מיֵין ודירג כמעט 2500 יינות ויותר ממאה וחמישים יקבים ישראליים.

 

במדריך האולטימטיבי מובאים דוחות בציר של העשור האחרון, סקירה היסטורית של היין הישראלי, והוא כולל מפות של אזורי גידול של זני ענבים בישראל. במדריך אפשר לקבל מידע מקיף על היקבים, וכמו כן מופיעים בו פרטי התקשרות, מילון מונחים, מדריך לטעימות יין וגם תרשים דירוג לשימוש אישי.

 

דניאל רוגוב, מבקר היין החשוב והמשפיע בישראל, תרם תרומה ניכרת למהפכת היין בארץ. הוא כתב טורים שבועיים על יין ועל מסעדות בעיתון "הארץ", והשתתף באופן קבוע בכתיבתם של שני ספרי יין חשובים ויוקרתיים – ספר היין השנתי של יו ג'ונסון (Hugh Johnson's Pocket Wine Book)  וה – Wine Report מאת טום סטיבנסון.

 

מדריך רוגוב ליינות ישראל שכתב במשך השנים, היה למדריך המקיף היחיד ליינות ישראל. המדריך פורסם לראשונה בשנת 2005 ודחף את היין הישראלי אל אור הזרקורים הבין־לאומי. במהדורות הבאות שהתפרסמו מדי שנה, תיעד רוגוב את השיפורים המשמעותיים שהוכנסו בתעשיית היין המשגשגת של ישראל ודירג את היינות הכשרים הטובים בעולם. 

הספר מכיל 687 עמודים בכר5יכה קשה ומחירו לצרכן – 129 ₪  צילום: יקי הלפרין

 





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

לכבוד שבועות מה תעדיפו להכין?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ