כף צִילחוּת, "מי השף?", ארוחה בקופסה

 "צִילחוּת" פירושו סידור הצלחת והגשת המנה בצורה מקצועית ואלגנטית שתרגש את האורחים. מי שתרמו ללידת המונח הן ללא ספק תוכניות הבישול הרבות ע

ירקות ממולאים

לכל אחד ישנו הסגנון שלו, אבל בסופו של דבר כולם נפגשים באותה נקודה עם הממולאים שלהם: בריח, בתחושה ובסיפור של בית ומשפחה.   הממולאים מתחברים אסוציאטיבי

ראשי » מתכונים » מתוקים » עוגיות » קאפקייקס יוגורט ונוטלה

קאפקייקס יוגורט ונוטלה

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:

קאפקייקס יוגורט ונוטלה


פסקל פרץ-רובין


הכנת קאפקייקס מאפשרת הגשת עוגיות קטנות אישיות מעוטרות ומעוצבות.

 

מאוד מומלץ להכין לילדים לימי ההולדת כך כל ילד יקבל עוגיה קטנה ומעוטרת ולא יחפש את הפרוסה עם הקישוט האהוב עליו.

 

הקרם כאן יציב וכבד ונוח מאוד לעבודה ולזילוף.

 

 

1 גביע יוגורט איכותי ומשובח

 

3 כוסות קמח מנופה

 

1 שקית אבקת אפייה

 

1 כפית תמצית וניל או ליקר לפי טעמכם

 

4 ביצים

 

1 כוס סוכר אפשר סוכר גולד,או חום

 

125 גרם חמאה

 

100 גרם נטיפי שוקולד צי'פס

 

2 בננות בשלות מעוכות או רסק תפוחים

 

ציפוי נוטלה

 

250 גרם חמאה

 

3 כפות חלב

 

200 גרם אבקת סוכר

 

1-2 טיפות תמצית וניל

 

2 כפות גדושות  שוקולד נוטלה

 

לקבלת הגוון כמו בתמונה- ורוד, שמנת, ושלל גוונים אחרים.

 

השתמשו בצבעי מאכל  המצויים בשוק או טיבעים כמו: ריבה אדומה, מי סלק, ריבת משמש ועוד

 

לקישוט:

 

סוכריות בשלל גוונים  לפי טעמכם

 

 

בקערת מערבל חשמלי שמים את היוגורט (שומרים את הגביע ככוס מידה בהמשך).

 

מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה ומערבלים.

 

מוסיפים את הביצים בזו אחר זו תוך כדי ערבול עד לקבלת תערובת אחידה.

 

מוסיפים את  הווניל ואת הביצים בזו אחר זו תוך ערבל עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הסוכר ומערבלים.

 

מרככים את החמאה כ-10 שניות במיקרוגל, אין להגיע להמסה ומוסיפים לבלילה.  מוסיפים את הבננות המעוכות והשוקולד צ'יפס ומערבבים לבלילה אחידה.

 

מוזגים את התערובת לתבנית שקעים משומנת, או לעטרות נייר המצויות בתוך תבנית השקעים.

 

אופים  בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות צ' למשך 25 דקות.

 

להכנת הציפוי – מקציפים היטב, במהירות גבוהה את החמאה החלב ואבקת הסוכר.

 

כשהתערובת חלקה מוסיפים את הוניל והנוטלה ומערבבים. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים קרם על כל קאפקייק.

 

מעטרים הסוכריות צבעוניות, נטפי שוקולד וכדומה

 

 

 

המתכון באדיבות –  קלואה סאדה ,ניופאן גורמה. צילום:יחצ', שי אוקני

 

בואו ללמוד עוד על נפלאות הקאפקייקס

 

טיפסקל

 

 

לקבלת קרמים בטעמים:

 

אפשר להחליף את הנוטלה בחמאת בוטנים או לגוון באבקת קפה נמס.

 

אפשר להכין קרם ללא סוכר עם גבינת פילדלפיה מעט וניל ומספר טיפות אגבה





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

מהו המרק שלכם ביום חורף קר?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ