קונפי איזה יופי!

מסעדה חדשה לשף גיא פרץ, קונפי שמה, היא שוכנת במתחם מלון "קראון פלאזה" בחיפה.  

מתפוצצות מטעם

הן עטופות תועפות אבקת סוכר, שמתחבא בין הסדקים ומסתיר את השוקולד שבתוכן. ולמרות שהן נראות מורכבות, העוגיות הסדוקות למעשה קלות להכנה. אתם עוד כאן?  

ראשי » פסקל ממליצה » סוד הטעם » ברסרי כשר בירושלים

ברסרי כשר בירושלים

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


KEDMA ברסרי כשר, מציע חוויה קולינארית גבוהה עם נוף עוצר נשימה. אווירה מקומית בניחוח בינלאומי, ושירות אדיב ומקצועי.

 

המסעדה, חוגגת שנה לקיומה, נמצאת במתחם החנויות המקורה, בלב שדרת החנויות היוקרתית של ירושלים – אלרוב שדרות ממילא.

 

 

KEDMA היא מסעדה בשרית  וממוקמת במקום מדהים מול נוף עוצר נשימה של שער יפו, כנסיית הדורמציון ומגדל דוד, הנפרשים בפני היושבים במרפסת המרווחת של המסעדה.

 

מסעדת KEDMA  משלבת בין הישן והחדש, עדכנית ומתקדמת, עיצוב החלל מודרני ויוקרתי. קירות המסעדה העתיקות, נשתמרו ונשארו כשהיו, מעידות על האופי האותנטי של המקום. החלל המרווח של המסעדה, מאפשר ארוחה בחלל סגור וממוזג של המסעדה תוך צפייה בנוף הייחודי, ואגב כך מאפשר גם קיום אירועים סגורים מוזמנים.

 

KEDMA  ברסרי מציעה תפריט מגוון ומפתיע שמתחדש מהיסוד מדי חצי שנה. במשך היום מוגשות ארוחות עסקיות ובערב הופך המקום לרומנטי עם תאורה רכה, מוסיקה נעימה ויינות מובחרים. תפריט הקיץ, מבוסס על חומרי גלם ירושלמים וישראליים מקומיים, המאפיינים את חודשי הקיץ של אזורינו. תמצאו מנות כמו: "סלט פאקוס (מלפפון בר), גרגיר נחלים ועגבנית שרי מיוחדות" – מנה קייצית ומרעננת; "קרפצ'יו מוסר עם ג'ינג'ר וגרידת הדרים" – מנה קיצית קרירה וטעימה. וכל הטוב הזה על טעמיו המיוחדים מוכנים בניצוחו של שף ערן בן ארוש

 

גולת הכותרת של המסעדה היא המרפסת הענקית ובר האלכוהול עם הנוף עוצר הנשימה של העיר העתיקה. בימות החורף הקרים ניתן לשבת במרפסת  לצד חימום שמנעים את האווירה. בקיץ הצללה מיוחדת, שמשיות וקולרים הופכים את הישיבה בה למהנה ומרעננת. בנוסף, להנאת הלקוחות, הוקם במרפסת בר קייצי מיוחד. במהלך כל הקיץ ימכרו בבר משקאות וקוקטיילים קיציים מרעננים. אפשר יהיה לשתות משקה ולהרים כוסית מול הנוף המרהיב של חומות העיר העתיקה.

 

 

KEDMA, אלרוב שדרות ממילא, ירושלים.

 

 

לטעימה ממבחר המנות במסעדה:

 

טרטר דגים על ברוסקטות

 

חציל קלוי, טחינה וירקות קלויים

 

 

צילום:יח"צ



חזרה




סקרים בטעם

איזו עוגת פירות אתם מעדיפים?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ