בקיצור...

  • חוצים מלונים לרוחבם.
  • מרוקנים חצאי מלונים מגרעינים.
  • מכינים ג'לי וממלאים חצאי מלונים.
  • מאחסנים במקרר כשעה.
  • חותכים לפרוסות ומגישים.

"הרברט סמואל' הכשרה

בימים אלו הושקה מסעדה כשרה במלון ריץ-קרלטון, הרצליה. מסעדת  "הרברט סמואל" בניצוחו של השף יונתן רושפלד, המסעדה פונה לקהל שומרי הכשרות

ירקות ממולאים

לכל אחד ישנו הסגנון שלו, אבל בסופו של דבר כולם נפגשים באותה נקודה עם הממולאים שלהם: בריח, בתחושה ובסיפור של בית ומשפחה.   הממולאים מתחברים אסוציאטיבי

ראשי » מתכונים » קינוחים » פרוסות מלון וג'לי צבעוני

פרוסות מלון וג'לי צבעוני

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:

פרוסות מלון וג'לי צבעוני


פסקל פרץ-רובין


קבלו מתכון או יותר נכון רעיון נפלא להגשת מלון. מקבלים פרוסות מלון משולבות עם ג'לי בגוונים שונים.  התוצאה צבעונית, יפה, ומעניינת. יופי של הצעת הגשה בעיקר בימים אלו של מסיבות סיום בבתי הספר.

 

מצחיק להתייחס לזה כאל מתכון אולי טיפסקל מתאים יותר לתאר מנה זו. הכנת פרוסות המלונים בדרך זו אין בה כמעט עבודה מלבד הכנת הג'לי לפי הוראות היצרן ומלוי הפרי .

אחרי הצינון, הג'לי המצוי במלון מתייצב, פורסים את חצאי המלון ומקבלים פרוסות עם ג'לי  והילדים (תאמינו לי גם הבוגרים) אוכלים בהנאה רבה  ג'לי ופרי בשילוב מפתיע.

 

 

 

2 מלונים  קטנים או בינוניים

2 חפיסות ג'לי בגוונים שונים (לפי  הטעם)

 

 

חוצים את המלונים לרוחבם (כך מקבלים אותם כמו כוסות) מרוקנים את תכולתם מגרעינים ומנגבים היטב.

מכינים בשתי קערות נפרדות את הג'לי בהתאם להוראות המצויות על גב האריזה.

בעודו נוזלי יוצקים את הג'לי לתוך חצאי המלונים המרוקנים.

מסדרים יציב על מגש ומאחסנים במקרר כשעה או עד שהג'לי יציב ולא רוטט.

מוציאים וחותכים לפרוסות ומגישים.

 

טיפסקל

במידה ולוקחים את המלונים למסיבות בתי הספר. יש לשנע את המלונים ממולאים ורק סמוך להגשה  פורסים.

 

טיפסקל

כך תכינו למסיבות בגני הילדים קרחונים מענבים – מפצלים אשכולות ענבים לאשכולות קטנים ומכניסים למקפיא . מגישים אותם קפואים לילדים.





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

מהו המרק שלכם ביום חורף קר?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ