בקיצור...

  • הכנת שכבה ראשונה
  • הכנת שכבה שנייה
  • הכנת שכבה שלישית
  • הרכבת השכבות
  • קישוט והגשה

עוגות בוטיק

רוצים להיות  קצת יותר מקצועיים, או להעמיק  בעולם הפטיסריי?   בוא לטעום מהספר החדש של ר

כל הסודות והכללים לעוגת גבינה מוצלחת

מה לא נאמר על עוגות גבינה, גבינות, מעדנים, שמנות, אחוזי שומן איכות גבינה ועוד...כל שנה לקראת שבועות מתחיל המרוץ אחר עוגת הגבינה המוצלחת ביותר, הטעימה ביותר, הגב

ראשי » מתכונים » חגים » שבועות » כיכר גבינה בשלושה גוונים

כיכר גבינה בשלושה גוונים

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:

כיכר גבינה בשלושה גוונים


פסקל פרץ-רובין


 פינוק אמיתי המעשיר כל שולחן גבינות חגיגי. השלבים אינם מורכבים והתוצאה שווה את הזמן שלכם.

 

לשכבה א':

 

250 גר' גבינה לבנה 9% שומן

60 גר' חמאה, מרוככת ומעורבבת

100 גר' גבינת קשקבל, מגוררת

1/2 כוס זיתים ירוקים או שחורים, מגולענים וקצוצים גס

4 גבעולי עירית (או בצל ירוק), קצוצים

 

לשכבה ב':

250 גר' גבינת שמנת 5% שומן

50 גר' גבינה בולגרית 5% שומן

50 גר' מרגרינה בטעם חמאה

100 גר' גבינה צהובה, מגוררת

מלח, לפי הטעם

 

לשכבה ג':

250 גר' גבינה לבנה 9% שומן

60 גר' חמאה, מרוככת ומעורבבת

100 גר' גבינת קשקבל, מגוררת

1/2 כוס אגוזי מלך, קצוצים גס

 

להרכבה:

1/4 כפית פפריקה מתוקה או חריפה

1/2 כוס עגבניות מיובשות בשמן, קצוצות דק

3-2 (100 גר') גמבות כבושות או קלויות, חתוכה לקוביות קטנות

 

להגשה:

שמן זית

אגוזי מלך

ירקות חתוכים: גזרים, עגבניות שרי, חסה, מלפפונים

מבחר לחמים וקרקרים

 

 

מערבבים את החומרים של כל שכבה בנפרד בשלוש קערות שונות. מרפדים תבנית בניילון נצמד או ברדיד אלומיניום גדול.

 

מפזרים פפריקה אדומה בתחתית התבנית ומסדרים בה את שכבה א' באופן שווה. מהדקים ומסדרים מעל שכבת עגבניות מיובשות.

 

מסדרים מעל את שכבה ב' באופן שווה, מהדקים ומניחים שכבת גמבה קצוצה.

מסדרים את שכבה ג' באופן שווה ומהדקים. סוגרים את שולי הניילון ומשהים במקרר במשך הלילה.

 

בבוקר פותחים את שולי הניילון והופכים על כלי הגשה. מסירים את הניילון, יוצקים מעל שמן זית ומעטרים באגוזי מלך ובירקות.

 

החומרים לתבנית כיכר 12X22 ס"מ

 

לסרטוני הדרכה להכנת מטעמים עם גבינה

פאי בצל 

לחמניות הפתעה

סמבוסק גבינה

עוגת גבינה עם משמש 

עוגת שמנת ופרורים

 

לטעימות של מנות ראשונות ופינוקי גבינה

מרק בצל צרפתי

מרק שלושת הכתומים

ניוקי תפוחי אדמה ברוטב מרווה

סנדוויץ' בטטה וגבינת עיזים מטוגן

רביולי ריקוטה בשמנת ועשבי תיבול

גלילוני לדר משמש במילוי גבינת עזים

אפרסקים ממולאים גבינה על מצע טוסט

 

 

טיפסקל

כיצד לחסוך בקלוריות, במלח, ובתיבול אחר?

 

אפשר לקנות גבינות בסיסיות ולהעשיר אותן בעשבי תיבול, באגוזים וכדומה.

 

אם אתם מעוניינים להפחית את מליחות הגבינה הבולגרית השרו אותה במעט חלב כ=10 דקות.

 

כדי לחסוך בקלוריות הכינו את המנה עם גבינות דלות שומן.

 





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

לכבוד שבועות מה תעדיפו להכין?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ