ספר – סלטים

ספר בישול חדש נחת על שולחני סלטים - רפי כהן  צילום עטיפת הספר מיוחדת ולא שגרתית לא עוד שלל מנות של סלטים מביטים אלי דרך הכריכה

ניצול שאריות ממשלוחי מנות

אחרי שפורים חולף, אנו מוצאים את עצמנו מתמרנים בין ערימות ממתקים ועוגות שהגיעו במשלוחי המנות. לפניכם רעיונות יצירתיים לניצול שאריות החג  

ראשי » מתכונים » חגים » פורים » פורים: מתכונים,אוזני המן,משלוחי מנות,פרג

פורים: מתכונים,אוזני המן,משלוחי מנות,פרג

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:

פורים: מתכונים,אוזני המן,משלוחי מנות,פרג


פסקל פרץ-רובין


הפורים שלי הוא עבודת יד בלבד, את משלוחי המנות אני אופה בעצמי ושולחת לחברים אוזני המן ותופינים מתוקים תוצרת בית. קבלו מתכונים לאוזני המן קלאסיים על בסיס בצק פריך במילית פרג ועוד מתכונים לבצקים ומילויים מעניינים לכבוד פורים:

כתבות:

פורים צעד אחר צעד: טיפסקל לאפיית אוזני המן, מתכונים, עצות ועדות

פורים כל הסודות והעצות  להכנת משלוחי מנות תוצרת בית

מתכונים להכנת אוזני המן ומליות מגוונות:

אוזני המן נימוחים במילוי תמרים / פרג

אוזני המן מבצק פריך ושמנת במילוי פרג

אוזני המן מבצק שמרים במילוי אגוזים

מפרג עד ריבת חלב: מתכונים למליות אוזני המן

 מבחר טיפיפסקל להצלחת בהכנת אוזני המן נפלאים 

מתכונים לעוגות פרג:

עוגת פרג מצופה שוקולד

גלילת פרג

גלילות פרג שמרים

גלילות שמרים במלית מגוונת

עוגת פרג ותפוחים

פורים בעדות השונות:

מהמטבח התוניסאי, הטריפוליטני: עוגיות סולת ותמרים / מַקְרוּט או מַקְרוּד

מהמטבח העיראקי: עוגיות ממולאות תמרים / בעאבע בתמר

מהמטבח הפולני: חלת פורים / קעיליטש, קוליטש

מהמטבח המרוקאי: חלת פורים / בוייז'ו די פורים

מתכון לקרפאלך- כיסוני בצק

מהמטבח הטריפוליטני: עוגת סולת / סַפְרָה

מהמטבח התוניסאי,הטריפוליטני,האלגיראי: שושני בצק בסירופ / דבלה

מהמטבח המצרי,העיראקי,הכורדי,התורכי: עוגיות ממולאות תמרים / מעמול

מהמטבח התוניסאי: עוגיות כעך עגולות / יו-יו

פסקל מספרת על המאכלים המוגשים בסעודת פורים במטבחי עדות ישראל  – פסקל מדברת על מתכונים מיוחדים וטעמים אחרים בתוכנית "עוד מעט שבת " עם ליאת רגב ברשת ב'

קבלו כתבה רחבה שלי ברשת והפעם במאקו: 

אוזני המן בקונדיטוריות  והרשתות: 

אוזני המן מחופשים





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

איזה אגוזים תעדיפו במתוקים שלכם?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ