סיר ומחבת עם פטנט

מי שרוצה להתחדש  בסיר או מחבת מוזמן  להציץ בשלל מוצרי BALLARINI  האיטלקי לאחרונה  השיקו  קולקציה חדשה של סירים ו

כל הסודות והכללים לעוגת גבינה מוצלחת

מה לא נאמר על עוגות גבינה, גבינות, מעדנים, שמנות, אחוזי שומן איכות גבינה ועוד...כל שנה לקראת שבועות מתחיל המרוץ אחר עוגת הגבינה המוצלחת ביותר, הטעימה ביותר, הגב

ראשי » כתבות » העוגות של פסקל

העוגות של פסקל

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


הספר מכיל 60 מתכונים, עם 60 תמונות, המחולקים לשישה פרקים, לפי סוג העוגות: בחושות, שוקולד, גבינות, פירות, שמרים וחגיגיות.

כל הפרקים והמתכונים שזורים בשלל טיפים, שיובילו אתכם בקלות לתוצאות נפלאות ולעוגות מוצלחות. אז הפשילו שרוולים יחד אתי והתחילו במלאכת האפייה, כי הקסם רק מתחיל…

 

 

 

 


הספר בהוצאת קוראים הוצאה לאור ופסקל ברגש הוצאה לאור

מחיר לצרכן : 98 ₪לרכישה דרך האתר (משלוח חינם!)

לחצו כאן 

 

 

 

 

אין כמו עוגה בתנור כדי למלא את הבית בחום ובניחוח מזמין המושך את כל בני המשפחה כבמטה קסם אל לב לבו של הבית, המטבח – שם מתרחשים דברים מדהימים עבור כל בני המשפחה.

 

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובות מתוקות הנכנסות לתנור, והוֹפּ – הפלא מתרחש ממש לנגד עינינו. מספיק שתציצו דרך דלת זכוכית התנור, ותוכלו לראות את הקסם מתרחש. פתאום העיסה שלנו מקבלת חיים משלה וצורה חדשה, וכל דרי הבית מוצאים סיבה להיכנס למטבח כדי לראות בדיוק מה מתרחש, ומתמודדים מול הקושי האמתי – להתאפק ולחכות עד שהעוגה תצטנן…

שנים של אפייה ובישול הולידו ספר זה, שהוא ספרי העשירי, וכולו מתוק.

 

 

 

 

העוגות של פסקל - הספר החדש!!!

 

בספר תמצאו עוגות שתמיד, אבל תמיד מצליחות, כאלו שמכינים לכל אירוע, חג ומועד. אמנם המתכונים הם לא בהכרח מתכונים חדשים, אך אלו מתכונים שאליהם תחזרו שוב ושוב, כי במהלך השנים, ההכנות והניסויים בביתי הם שודרגו, פותחו ועודכנו בשילובים שונים ומעניינים בעקבות שימוש בחומרים עכשוויים, שפעם היו שמורים רק לקונדיטוריות המקצועיות, וכיום אפשר למצוא אותם בקלות בחנויות המתמחות למוצרי אפייה הפזורות ברחבי בארץ .

 

"עם השנים, הלימודים והניסיון גיליתי את התהליכים הכימיים העומדים מאחורי פלא האפייה, ובעצם מהו הקסם המצוי מאחורי כל עוגה. ככל שעסקתי יותר בפישוט תהליכי הבישול והאפייה כדי להקל על תהליכי העבודה במטבח, כך הצלחתי לפצח את הסודות ואת הטכניקות לקבלת עוגות נפלאות במטבח הביתי, הפשוט. את הסודות והטכניקות הללו פירטתי בספר זה למילים, כחלק מתיאור אופן ההכנה של העוגות וכעצות וכטיפים תחת הכותרת טיפסקל, שיובילו אתכם בקלות לתוצאות נפלאות ולעוגות מוצלחות.

 

 

 

הספר מכיל 60 מתכונים, המחולקים לשישה פרקים בהתאם לסוג העוגות: בחושות, שוקולד, גבינות, פירות, שמרים וחגיגיות. בחירת המתכונים נעשתה בקפידה, כדי לאגד בהצלחה את אותם מתכונים שהולכים אתי כבר שלושה עשורים ושהיוו חלק בלתי נפרד מרפרטואר המתכונים שלי, שאותם מבקשים שאכין שוב ושוב ילדיי, בני משפחתי, מכריי וחבריי הקרובים.

 

 

זכרו, האפייה טובה גם לנשמה ואין כמוה מתאימה לקירוב לבבות ולשיחות נפש עם מבוגרים, כמו גם עם ילדים. לא

תאמינו, זה עובד אפילו עם מתבגרים… אז הפשילו

שרוולים יחד אתי והתחילו במלאכת האפייה, כי הקסם רק מתחיל…" .

 

 

 

הספר בהוצאת קוראים הוצאה לאור ופסקל ברגש הוצאה לאור

מחיר לצרכן : 98 ₪לרכישה דרך האתר (משלוח חינם!) לחצו כאן 

 

לטעימה מהספר, קבלו מתכון!

ומתכון נוסף…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



חזרה




סקרים בטעם

לכבוד שבועות מה תעדיפו להכין?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ