מרפסת הצופה לים – SEA VIEW

בתחילת יוני  הושקה במלון הילטון תל-אביב מרפסת הסי ויו (SEA VIEW) ממנה נשקף נוף עוצר נשימה של הים התיכון, מים כחולים, מפרשיות ויכטות

ירקות ממולאים

לכל אחד ישנו הסגנון שלו, אבל בסופו של דבר כולם נפגשים באותה נקודה עם הממולאים שלהם: בריח, בתחושה ובסיפור של בית ומשפחה.   הממולאים מתחברים אסוציאטיבי

ראשי » מתכונים » תוספות » סלט פסטה ופלפלים קלויים ברוטב עגבניות

סלט פסטה ופלפלים קלויים ברוטב עגבניות

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:

סלט פסטה ופלפלים קלויים ברוטב עגבניות


פסקל פרץ-רובין


סלט פסטה קליל, המשלב פלפלים ,ברוקלי וזיתים שחורים יחד מקבלים סלט עשיר טעים ומעניין.

 

 

250 גרם (חצי חבילה) פסטה פנה

2 פלפלים אדומים חצויים ומגורענים + מעט שמן זית להברשה

גבעול קטן ברוקולי מופרד לפרחים

15 (50 גרם) זיתים שחורים מגולענים

8 עלי בזיליקום קצוצים דק

 

לרוטב

2 עגבניות טריות

רבע כוס שמן זית

מיץ מלימון אחד

2 כפות רסק עגבניות

1 שן שום

1 כפית סוכר

מלח ופלפל שחור

 

לקישוט

25 גרם תלתלי פרמזן

 

 

מבשלים את הפסטה במים רותחים מומלחים עד לדרגת אל דנטה, ומסננים.

 

מניחים את חצאי הפלפלים בתבנית כשהצד החיצוני כלפי מעלה, מברישים במעט שמן זית וקולים בתנור מתחת לגריל שחומם מראש לחום של 200 מעלות, עד שהקליפה משחירה ומתחילה להיפרד. קולפים וקוצצים דק.

 

מבשלים את הברוקולי כדקה במים רותחים מומלחים עד שצבעו נעשה ירוק עז. מסננים ושוטפים במים קרים.

 

מערבבים בקערה את הפסטה, הפלפלים, הברוקולי, הזיתים והבזיליקום. מעבדים את כל חומרי הרוטב בממחה ידני עד לקבלת מרקם חלק.

 

ממש לפני ההגשה יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים היטב, מקשטים בתלתלי הפרמזן ומגישים.

 

 

טעימה קלה מהספר " אוכל למחשבה"

 





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

מהו המרק שלכם ביום חורף קר?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ