נא להכיר: שף עמיר אילן

אם אתם מכירים או שמעתים על המנות: כנפי עוף ברוטב חריף, הום פרייס, סלופי ג’ו ופילדלפיה סטייק… אתם מכירים את השף עמיר אילן.

נושאים בפטל

אני נוהגת להכין ממנו שלל מתוקים, ומשלבת אותו בתבשילים ומאפים שונים. בדרך כלל מוצאים אותו כל השנה במרכולים. אבל מה, קפוא! כשהוא של

ראשי » פסקל ממליצה » מה מתבשל » ספרים חדשים » "טבעי" –צמחי מרפא בשימוש ביתי של דויד קאפח

"טבעי" –צמחי מרפא בשימוש ביתי של דויד קאפח

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


 

אנו שומרים על תזונה נכונה ומקפידים על בחירת מוצרי המזון אותם מכניסים הביתה ובעיקר למטבח, על מנת להקפיד בבישול בריא המכיל שפע של ערכים תזונתיים. ואגב כך יחזקו וישמרו על חוסננו. חשוב להשלים את השמירה על בריאותנו גם מהפן הטבעי.

 

וידוי קטן, איני אוהבת תרופות! (מי כן?) קשה לי בעיקר כשאיני בקו הבריאות ונדרשת לצרוך כדורים וסירופים שונים ומשונים. לשמחתי אני נוהגת לטלפן לאמי ולבקש מה שאנו קוראים תרופת סבתא ….. ומניסיוני כמעט 90% שהתרופות הללו עוזרות. לכן  שמחתי מאוד עם צאתו לאור של הספר הרבעי מסדרת "טבעי" –צמחי מרפא בשימוש ביתי של דויד קאפח. ספריו הקודמים של קאפח היו עבורי מקור מידע מקיף לצמחי המרפא ולשימוש בהם ברפואה העממית ובבישול.אני מרבה לקרוא בהם  ולחפש מענה טבעי כל פעם שצצה בעיה מטרידה.

 

 

מה תמצאו בספר? הכרך הרביעי כולל פרקים על התמודדות עם מחלות חורף, בעיית ההשמנה, צמחי מרפא המתאימים לילדים, השפעת התזונה על המוח, בריאות השלד והתמודדות מחלות ובהן: אנמיה, אסטמה, סוכרת, כליות ומחלת היאפים. 

 

תמצאו גם תשובות והסברים על הסכנות במוצרי מזון כמו: חלב ומוצריו, ביצים, משקאות דיאט, סודה לשתיה, אומגה 3 צמחית, אבוקדו, תמרים, רימון ושזיף במדריך עצות מעשיות לשימוש בצמחי מרפא לשיפור איכות החיים.

 

המדריך כתוב בלשון בהירה, במידה ונעשה שימוש במונחים מקצועיים הם מוסברים היטב. צמחים המופיעים בספר תמצאו  זמינים בבתי טבע או במשתלות.

 

צילום:ברוך גרינברג



חזרה




סקרים בטעם

איך אתם אוהבים את המשמשים?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ