בקיצור...

  • מכינים בצק מתפיחים
  • מכינים רוטב
  • מורחים רוטב
  • עגבניות בצל ואנשובי
  • אופים ומגישים חם

חדשים על המדפים

חברת פול מון ישראל החלה לייבא את FULL MOON –wine cooler  –  יין מבעבע כשר בטעמים מגוונים, מכיל 5% אלכוהול,   הכלאה של ענבי

כל הסודות והכללים לעוגת גבינה מוצלחת

מה לא נאמר על עוגות גבינה, גבינות, מעדנים, שמנות, אחוזי שומן איכות גבינה ועוד...כל שנה לקראת שבועות מתחיל המרוץ אחר עוגת הגבינה המוצלחת ביותר, הטעימה ביותר, הגב

ראשי » מתכונים » מאפים » פיצה אנשובי

פיצה אנשובי

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:

פיצה אנשובי


פסקל פרץ-רובין


התגעגעתי למתכון פיצה הפתעה- פיצה ללא גבינה. מסתבר שיש אנשים שאוהבים את הפיצה שלהם ללא גבינה מכמה סיבות – טעם ובריאות. לכן אני מציעה את הפיצה המפתיעה והטעימה הזו.

 

לטובת המכורים אפשר בכל זאת לחלק את כמות הבצק ולפזר בצד אחד גבינה צהובה מגוררת.

 

לבצק:

 

4 כוסות קמח ,מנופה

2 כפות גדושות שמרים

3 ביצים

½1 כוסות מים

 

לרוטב:

4 כפות רסק עגבניות

מלח, לפי הטעם

פלפל, לפי הטעם

1/4 כפית כמון

1/2 כוס מים

 

להמשך:

2 עגבניות, פרוסות דק

1 בצל סגול, חתוך לטבעות

1 בצל לבן, חתוך לטבעות

2 פלפלים ירוקים, חתוכים לטבעות

100 גר' אנשובי

50 גר' זיתים שחורים, מגולענים וחתוכים לטבעות

 

 

הבצק:

מערבלים במיקסר עם וו לישה קמח ושמרים.

 

יוצרים גומה במרכז, מוסיפים לתוכה את הביצים וחצי מכמות המים, ומערבלים תוך הוספת שארית המים עד לקבלת בצק אחיד וחלק. משהים כ-30 דקות במקום חמים.

 

מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1 ס"מ. מרפדים תבנית בבצק או קורצים  עיגולים אישיים ומסדרים בתבנית ברווחים.

 

הרוטב:

מערבבים את כל חומרי הרוטב לתערובת חלקה.

 

ההמשך:

מורחים את הרוטב על הבצק ומסדרים מעל עגבניות, בצל ופלפל. מהדקים את התוספות קלות לבצק, מוסיפים אנשובי ומפזרים מעל זיתים.

 

אופים כ- 30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, או עד הזהבה. מגישים חם.

 

החומרים ל-8-6 מנות

 

טיפסקל

אם משתמשים בשמרים טריים יש להתסיס אותם לפני ההוספה. בזקו עליהם מעט סוכר וקמח שיאיצו את התסיסה.

 

 





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

לכבוד שבועות מה תעדיפו להכין?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ