ספר אפייה

בימים אלו יצא לאור ספר האפייה של ארז קומרובסקי.  השף שלימד אותנו  להתייחס בכבוד ללחם ולא להסתפק רק בלחם  לבן, או שחור, וכיצד צריך להתייחס

נושאים בפטל

אני נוהגת להכין ממנו שלל מתוקים, ומשלבת אותו בתבשילים ומאפים שונים. בדרך כלל מוצאים אותו כל השנה במרכולים. אבל מה, קפוא! כשהוא של

ראשי » פסקל ממליצה » ניסוי וטעימה » החמישיה הפותחת

החמישיה הפותחת

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


מכינים לחם ביתי ו"פותחים שולחן"

 

סדרה חדשה  מבית בני דרום תחת השם "פותחים שולחן" . אלו מוצרי גורמה ארוזה בצנצנות איכותיות ובהם כ-  27 מעדנים מגוונים תמצאו:

 

סלטים, ממרחים, אנטי פסטי, ירקות מוחמצים, זיתים ועוד. בסדרה גם ממרחים כמו: ממרח דלעת (טרשי), ממרח עגבניות מיובשות,

 

או ממרח חצילים אלי אליו, בנוסף לצנצנות עם  אנטי פסטי בטטה או פלפלים, כבושים כמו: זיתי קלמטה וטאסוס,

 

חצילונים, עגבניות שרי או פלפלונים מוחמצים ועוד. ממרחים חריפים כמו: סחוג עדני או אריסה טוניסאית.

 

כל העושר הזה עכשיו במחיר מיוחד – 10 ₪ לכל הצנצנות (מלבד האנטי פסטי)

 

ניתן לרכוש את מגוון המוצרים בסניפי רשת שופרסל.

 

 

 

ספירלי ללא גלוטן

ספירלי ללא גלוטן

 

 

 

 

סדרת ברילה ללא גלוטן

 

סוף סוף זה זה היגיע, עכשיו גם בישראל ברילה ללא גלוטן. סדרה הכוללת שלושה מוצרים:

 

אטריות, ספירלי, וצינורות.  לברילה ללא גלוטן יש טעם משובח ומרקם אחיד השומר על צורתו ונגיסותו של הפסטה גם לאחר הבישול.

 

מוצרים נהדרים ואידיאלים לכל הנמנעים והרגישים לגלוטן ולחולי צליאק.

 

הסדרה /הפסטה ללא גלוטן של ברילה הוכנה מתערובת של שלושה קמחים: קמח תירס לבן, קמח תירס צהוב וקמח אורז

 

בעזרת מתכון שפותח בקפידה על ידי ברילה . השילוב של שלושת הקמחים   מעניק צבע ענברי הדומה לצבע הפסטה המקורית, כשהטעם עדין,

 

מאוזן ואינו מתקתק כמו הטעם האופייני למוצרים על בסיס תירס צהוב בלבד.

 

ברילה ללא גלוטן 400 גרם: מחיר: כ-10 ₪

 

כשרות: בד"צ מנצ'סטר, בדצ "בית יוסף" ובאישור הרבנות הראשית .ניתן להשיג ברשתות השיווק והחנויות המובחרות.

 

 

 

חטיפים ומתוקים ללא גלוטן

חטיפים ומתוקים ללא גלוטן

 

 

 

חטיפים ללא גלוטן

 

ואם במוצרים ללא גלוטן עסקינן גם חברת כרמית, משיקה לראשונה סדרת חטיפים שלמה ללא גלוטן.

 

זאת לאחר פיתוח ממושך, משיקה החברה את החטיפים  תחת המותג 'חופשי', סדרת מוצרים ללא גלוטן. בסדרה

 

חטיפים ללא גלוטן וללא ביצים כחלק ממהלך כולל להפחית את כמות האלרגנים במוצרים.

 

בסדרה חופשי ללא גלוטן תמצאו- וופלים, שוקולדים בטעמים מגוונים ובאריזות שונות

 

כמו וופלים ללא ציפוי- וופל בטעם שוקולד 200 גר, לימון 200 גרם, קוביות וופל במילוי קרם אגוזים

 

וופלים מצופים שוקולד- קוביות 150 גרם, חטיפי בארים מריר, חלב, אצבעות ופל 125 גרם

 

אצבעות וופל בטעם שוקולד ובציפוי שוקולד חלב. שוקולד מריר מעולה, שוקולד חלב מעולה, חטיפי שוקולד עם צימוקים וקורנפלקס

 

המחירים מומלצים לצרכן ינועו בין 6.90 – 10.90 ₪

 

את מגוון מוצרי סדרת חופשי ניתן להשיג בכל רשתות השיווק והחנויות הנבחרות בשוק הפרטי.

 

כשרות: בד"צ העדה החרדית.

 

 

 

אפשר לפזר על כל מאפה סלט ותבשיל

אפשר לפזר על כל מאפה סלט ותבשיל

 

 

 

גבינת גרנה פדנו איטלקית

 

חברת מחלבות גד משיקה בימים אלה גבינת גרנה פדנו שיוצרה בשיתוף עם מחלבת Latteria Sociale Mantova,

 

הממוקמת במנטובה, בחבל לומברדיה שבצפון איטליה.

 

בשנה האחרונה פעלו מומחי הגבינות של מחלבות גד  על פיתוח גבינת גרנה פדנו ולהתאימה לשוק הישראלי ולדרישות הכשרות.

 

Grana Padano היא גבינה איטלקית מסורתית ואותנטית המקבילה בתכונותיה לגבינת פרמזן.

 

מקורה של הגרנה פדנו הוא בחבל לומברדיה, היא מיוצרת בתנאים קפדניים ומשווקת בעולם כולו.

 

בדומה לגבינת פרמזן, שמקורה בפרמה, גם הגרנה פדנו היא בעלת הגנה טרוארית (D.O.P) ומאושרת לשיווק על ידי "איגוד הגרנה פדנו".

 

לגרנה פדנו טעם עמוק ועשיר עם גוונים מתקתקים ומרקם מעט יותר פירורי מזה של הפרמזן, מה שהופך אותה למושלמת לגירור.

 

השימושים בגרנה פדנו מקבילים לאלה של הפרמזן: מגרדים או משובבים אותה על פסטות, פיצות ומאפים נוספים,

 

משלבים בסלטים או נהנים מטעמה המשובח כמו שהיא, לצד כוס יין איטלקי טוב.

 

מוצרי גרנה פדנו: גרנה פדנו גבינה קשה 29% שומן 200 גרם. גרנה פדנו גבינה קשה מגורדת 29% שומן 100 גרם

 

 

 

לצד שלל הטעמים גם מעדן ערמונים

לצד שלל הטעמים גם מעדן ערמונים

 

 

המעדן המשלים

 

חברת סיימן חוגגת את הטעם ה-20 בסדרת מעדני סנדלפור ומשיקה את הטעם החדש ערמונים.

 

המשלים את סדרת הטעמים של סנדלפור כמו: מעדן תות, משמש, תפוזים, פטל, אוכמנויות, שזיפים, דובדבן ועוד.

 

מעדן הערמונים הוא מיוחד ועשיר עשוי מפרי עץ הערמונים, הנחשב לאיכותי. עשיר בויטמינים, מכיל סידן, ואשלגן, ויטמין B, הידוע כ"נוגד דיכאון",

 

לכן מעולה לעונת החורף, מיחסים לו גם סגולות  להרגעה ולשינה טובה, לתחושת שובע. והכי חשוב טעם הערמונים עשיר ומיוחד. מתאים למיליות, עוגות, עוגיות,

 

רטבים וכמובן שהופך כל כריך קליל, למעדן.

 

סנדלפור ערמונים נמכר בצנצנת המסורתית המכילה משקל נקי – 284 גרם.

 

כשר למהדרין. מחיר מומלץ לצרכן: 18.90 ש"ח ראו לינק למוצר דומה בקטגוריה*

 

 

צילומים: דן לב, אלי פרכטר, יחצ'



חזרה




סקרים בטעם

איזה פרי אהוב עליכם בקייץ?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ