מרפסת הצופה לים – SEA VIEW

בתחילת יוני  הושקה במלון הילטון תל-אביב מרפסת הסי ויו (SEA VIEW) ממנה נשקף נוף עוצר נשימה של הים התיכון, מים כחולים, מפרשיות ויכטות

ניצול שאריות ממשלוחי מנות

אחרי שפורים חולף, אנו מוצאים את עצמנו מתמרנים בין ערימות ממתקים ועוגות שהגיעו במשלוחי המנות. לפניכם רעיונות יצירתיים לניצול שאריות החג  

ראשי » פסקל ממליצה » ניסוי וטעימה » מחבת גריל "על האש"

מחבת גריל "על האש"

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


לקראת החגים ולכבוד שלל מאכלי "על האש" חברת Tefal, מותג כלי הבישול מצרפת מאפשר לכל אחד ליהנות מאירוח "על האש" בבית – גם לאלה שלא יפקדו את חצרות הבית, הגינות, הפארק והגנים הלאומים, וזאת, באמצעות מגוון רחב של מחבתות גריל המתאימות לסוגים שונים של כיריים.

 

בין המחבתות המוצעות בולטת:

 

מחבת גריל מסדרת TALENT  סדרת כלי בישול עשויה יציקת אלומיניום עם ציפוי NON STICK   מתקדם מקצועי מסדרת TITANIUM PRO  החדשה , המיועדת לבשלני הגורמה המקצועיים.

מחבת גריל בגודל  26X26 . מחיר: 550 ש"ח

 

מחבתות הגריל של Tefal כמו יתר מוצרי המותג הינם ללא קדמיום, ללא עופרת, ללא PFOA ובעלי אישורים של ה-  FDA והאיחוד האירופאי.

מחבתות הגריל מצוידת בארבעה המאפיינים המבדלים את :Tefal

 

1. ה-  Thermo-spot: תו ההיכר של מוצרי Tefal, הנקודה האדומה שבתחתית המחבתות משנה את צבעה כשהכלי מגיע לטמפרטורה האידיאלית  לבישול ( 180 מעלות)

 

2. שינוי הצבע של הטרמוספוט לאדום אחיד מכוון לבישול בריא במטרה לשמר את מקסימום הערכים התזונתיים והויטמינים אשר במזון ע"י בישול בטמפ' קבועה של 180 מעלות ,דבר הנעשה ע"י 

הנמכת עצמת הלהבה ל 50% לאחר שינוי צבע של הטרמוספוט  ובכך אנו משיגים בישול בריא ושימור מקסימלי של  הויטמינים והערכים התזונתיים של המזון וכמו כן חסכון באנרגייה נצרכת.

 

3. ציפוי הנון-סטיק מקצועי מסדרתTITANIUM PRO : היתרון האיכותי והבידול  של מוצרי  Tefal.

ציפוי המאפשר בישול בריא ללא שמן ושמירה על הערכים התזונתיים של המזון  המונע את את הידבקות המזון לדפנות, TITANIUM PRO   דור חדש והמהפכני של ציפוי 

ה   non-stick  עם 7 שכבות  העמיד בפני שריטות ושחיקה  לאורך זמן ומותאם לעבודה עם כלי בישול  מתכתיים !!!

 

4. תחתית הכלי- היתרון האיכותי השלישי של מוצרי TEFAL נמצא בבסיס הכלי- הסיר או המחבת. תחתית הכלי של TEFAL בעלות חוזק מבני , ומבוססות על שילוב בין שכבות אלומיניום ופלדה, תוך ניצול אופטימאלי של יתרונות כל חומר. האלומיניום אחראי להולכת חום מהירה ואחידה לבישול הומוגני ואילו תחתית הפלדה בעובי  4 מ"מ  מונעת את עיוות  הכלי ותורמת לפיזור חום אחיד ומיטבי .

 

צילום: יחצ'





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

איזה אגוזים תעדיפו במתוקים שלכם?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ