בקיצור...

  • מכינים את הבצק.
  • מכינים מלית.
  • ממלאים את הכיסונים וסוגרים.
  • מברישים בביצה ואופים.
  • מגישים חם.

רשת Burgerim (בורגרים)

ברעננה מקום קטן, מעוצב קליל ומזמין למי שאוהב המבורגר, בעיקר הילדים ו...גם בוגרים.    כדאי ל

ירקות ממולאים

לכל אחד ישנו הסגנון שלו, אבל בסופו של דבר כולם נפגשים באותה נקודה עם הממולאים שלהם: בריח, בתחושה ובסיפור של בית ומשפחה.   הממולאים מתחברים אסוציאטיבי

ראשי » מתכונים » עדות » אמפנדס / כיסני טונה

אמפנדס / כיסני טונה

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:

אמפנדס / כיסני טונה
מתכוני עדות מהמטבח הארגנטינאי

תגיות: אמפנדס, ארגנטינה, טונה, כיסונים, עדות



פסקל פרץ-רובין


כיסני בצק נפלאים מהמטבח הארגנטינאי ניתן להכינם במלית בשרית, תרד, תירס, וזו האהובה עלי במיוחד מלית הטונה.

 

 

לבצק:

2 כוסות קמח מנופה

75 גרם חמאה או מרגרינה

1 כפית מלח

1/2 כוס מים

 

 למלית:

3 כפות שמן קנולה

1 בצל גדול קצוץ דק

1 פלפל אדום בינוני חתוך לקוביות

1 עגבנייה קטנה חתוכה לקוביות

3 גבעולי כוסברה קצוצים

3 גבעולי פטרוזיליה קצוצים

2 שיני שום כתושות

1/2 כפית פלפלת חריפה או פלפל חריף קצוץ דק

מלח ופלפל לפי הטעם

1 קופסת טונה  (180 גרם)

 

להדבקה:

קערית עם מים +מברשת

 

להברשה:

1 ביצה טרופה עם 1-2  טיפות שמן

 

 

 

במלית מפנקת

במלית מפנקת

מניחים את כל חומרי הבצק בקערה רחבה ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד וחלק. משהים על משטח עבודה מכוסה כ-20 דקות.

 

מכינים את המלית  – מחממים שמן במחבת בינונית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים 2-3 דקות עד לקבלת גוון חום זהבהב. מוסיפים את קוביות הפלפלים, מערבבים ומוסיפים את קוביות העגבניות מאדים מספר דקות עד לריכוך.  

 

מוסיפים תוך כדי הטיגון את הכוסברה, הפטרוזיליה והשום מבשלים דקה שתיים ומסירים מהלהבה.

 

מעבירים לקערה ומתבלים בפלפלת , מלח ופלפל שחור מערבבים היטב ומוסיפים את הטונה מסוננת ומפוררת מערבבים לתערובת אחידה.

 

מקמחים משטח עבודה. מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1 ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ. נוטלים כף מהתערובת המוכנה ומניחים במרכז כל עיגול בצק.

 

מברישים את שולי הבצק במעט מים ומקפלים את עיגול הבצק לשניים מקבלים סהרון. מהדקים סביב לקצוות הבצק בלחיצה. בדרך זו מכינים את יתר הסהרונים.

 

מברישים בביצה הטרופה, מסדרים את הכיסונים ברווחים שווים על תבנית מרופדת בנייר אפייה . אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות צ' כ- 20-25 דקות.

 

 החומרים ל- 12-14 יחידות

 

קיפולים וסגירה

קיפולים וסגירה

 

 

אמפנאדס

אמפנאדס

 





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

מהו המרק שלכם ביום חורף קר?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ