חידושים וטעמים

לפניכם מבחר מוצרים חדשים, ובטעמים מעניינים שכדאי לנסות אצלכם במטבח ולגוון בין יתר המוצרים במטבח.  

כל הסודות והכללים לעוגת גבינה מוצלחת

מה לא נאמר על עוגות גבינה, גבינות, מעדנים, שמנות, אחוזי שומן איכות גבינה ועוד...כל שנה לקראת שבועות מתחיל המרוץ אחר עוגת הגבינה המוצלחת ביותר, הטעימה ביותר, הגב

ראשי » פסקל ממליצה » ניסוי וטעימה » ממרח גבינה ושוקולד

ממרח גבינה ושוקולד

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


בימים אלו מחלבת טרה משיקה ממרח גבינה ושוקולד – מוצר חדשני המשלב בין גבינה איכותית לשוקולד אהוב. והוא יושק תחת המותג "מו".

 

הממרח מיוצר ללא חומרים משמרים במחלבת טרה החדשה בנתיבות. לממרח גבינה ושוקולד שני טעמים: ממרח גבינה ושוקולד וממרח גבינה שוקולד ואגוזים.

 

ממרח גבינה ושוקולד, מכיל כ- 42% גבינה בשילוב שוקולד אמיתי-איכותי, בעל יתרונות תזונתיים (זאת ביחס לממרחי שוקולד אחרים): ערך קלורי נמוך יותר, פחות פחמימות ופחות שומן, המוצר מכיל סידן וחלבון.

 

ממרח גבינה ושוקולד מתאים למגוון קהלים ושימושים: החל מממרח לסנדביץ', נשנוש פינוק עם קרקר/פרי, שילוב במאפים מתוקים וקינוחים וכמעדן עם כפית.

 

יפה שיף (M.Sc) דיאטנית קלינית, מומחית בתזונת תינוקות וילדים, מוסרת: "מבין ממרחי השוקולד, ממרח גבינה ושוקולד הוא המומלץ ביותר מבחינתי. 

 

לממרח גבינה ושוקולד מספר יתרונות, הראשון רכיב הגבינה הינו רכיב משמעותי ביותר, בעוד שממרחי שוקולד האחרים מכילים סוכר כרכיב ראשון.

 

 

ממרח גבינה שוקולד

ממרח גבינה שוקולד

 

 

המוצר מכיל שוקולד אמיתי, ולא רק קקאו אשר מעניק את טעם השוקולד.

 

ערך קלורי נמוך ב- 38% לעומת ממרח נוטלה ו- 36% לעומת ממרח שוקולד השחר.

 

כמות השומן הינה פחותה בכ-50% לעומת ממרח נוטלה וכ- 39% לעומת ממרח שוקולד השחר, דבר התורם לכמות קלוריות הנמוכה יותר בממרח הגבינה והשוקולד.

 

40% פחות פחמימות למול ממרח נוטלה ו-30%  פחות פחמימות למול ממרח שוקולד השחר."

 

ניתן להשיג את ממרח הגבינה והשוקולד במקרר מוצרי החלב, באריזת 200 גרם, בכל נקודות המכירה. המוצר משווק במחירים משתנים הנקבעים ע"י הקמעונאים בלבד החל מ-11 ₪.

 

 





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

לכבוד שבועות מה תעדיפו להכין?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ