נא להכיר: שף אורן דגן כפיר

אורן התחיל ללמוד  את רזי הבישול והקונדיטוריה במרכז למקצועות הקולינאריה "עושים בישול" לאחר זכייה במקום ראשון בתחרות ארצית .

כל הסודות והכללים לעוגת גבינה מוצלחת

מה לא נאמר על עוגות גבינה, גבינות, מעדנים, שמנות, אחוזי שומן איכות גבינה ועוד...כל שנה לקראת שבועות מתחיל המרוץ אחר עוגת הגבינה המוצלחת ביותר, הטעימה ביותר, הגב

ראשי » פסקל ממליצה » ניסוי וטעימה » מחבת סוטאז'

מחבת סוטאז'

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


חדש מבית TEFAL, סוטאז' –מחבת עמוקה עם מכסה המתאים גם לטיגון ולבישול ובעל יתרונות בבישול בריא.

 

הסוטאז' מסדרת TALENT כלי בישול עשוי יציקת אלומיניום עם ציפוי NON STICK מקצועי מסדרת titanium pro .

 

כל אלו מהווים תנאים אופטימליים לשימוש מופחת בשמן, טיגון בטמפרטורה מתחת ל- 200 מעלות צלזיוס ופיזור חום אחיד המאפשר בישול וטיגון מושלם.

 

כמובן שהסדרה מצוידת  בשלושת המאפיינם של Tefal:

 

1. ה-  Thermo-spot- הנקודה האדומה שבתחתית המחבתות אשר משנה את צבעה כשהכלי מגיע לטמפרטורה האידיאלית  לבישול ( 180 מעלות)

 

מכוון לבישול בריא במטרה לשמר את מקסימום הערכים התזונתי והוויטמינים אשר במזון ע"י בישול בטמפ' קבועה של 180 מעלות.

 

דבר הנעשה ע"י  הנמכת עצמת הלהבה ל 50% לאחר שינוי צבע של הטרמוספוט  ובכך משיגים בישול בריא ושימור מקסימלי של  הוויטמינים והערכים התזונתיים של המזון וכמו כן חסכון באנרגיה.

 

 

2. ציפוי הנון-סטיק מקצועי מסדרת Titanium PRO : ציפוי המאפשר בישול בריא ללא שמן ושמירה על הערכים התזונתיים של המזון, 

 

ומונע את הידבקות המזון לדפנות, TITANIUM PRO. הציפוי נעשה ב – 7 שכבות, בדרך זו הכלי עמיד בפני שריטות ושחיקה  לאורך זמן ומותאם לעבודה עם כלי בישול  מתכתיים.

 

 

3.תחתית הכלי-   חזקה ומבוססות על שילוב בין שכבות אלומיניום ופלדה, תוך ניצול אופטימאלי של יתרונות כל חומר. האלומיניום אחראי להולכת חום מהירה ואחידה לבישול הומוגני ואילו תחתית הפלדה בעובי  4 מ"מ  מונעת את עיוות  הכלי ותורמת לפיזור חום אחיד ומיטבי .

 

 

הסוטאז' סידרת TALENT  מתאימה  לכל סוגי הכיריים  כולל כירת  אינדוקציה. הסוטאז' בסדרה מגיע בגודל: 26 ס"מ. מחיר לצרכן : 389 ₪





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

לכבוד שבועות מה תעדיפו להכין?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ