ספר אפייה

בימים אלו יצא לאור ספר האפייה של ארז קומרובסקי.  השף שלימד אותנו  להתייחס בכבוד ללחם ולא להסתפק רק בלחם  לבן, או שחור, וכיצד צריך להתייחס

כל הסודות והכללים לעוגת גבינה מוצלחת

מה לא נאמר על עוגות גבינה, גבינות, מעדנים, שמנות, אחוזי שומן איכות גבינה ועוד...כל שנה לקראת שבועות מתחיל המרוץ אחר עוגת הגבינה המוצלחת ביותר, הטעימה ביותר, הגב

ראשי » פסקל ממליצה » מה מתבשל » ספרים חדשים » סודות של בצק סוכר

סודות של בצק סוכר

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


לפעמים מספיק לצפות עוגה בשוקולד ולבזוק שלל סוכריות צבעוניות. אבל כשרוצים לגוון, לעניין ובעיקר להפתיע כך שהעיניים נפערות, וחיוך ענק מתפשט על הפנים. צריך להשקיע, לעצב וליצור דברים מדהימים.

 

אין הכוונה בהשקעה כספית,כלומר קניית עוגה מעוצבת מקונדיטוריה מיוחדת. ההשקעה היא ביצירה ובעיצוב העוגה בעצמכם.

 

כאן נכנס ספר מיוחד שראה אור  בימים אלה "סודות של בצק " – עוגות יומולדת בהוצאת א-נו-ני-מה.

 

הספר נותן צעד אחר צעד את הרעיונות, הכלים המעשיים, והשראה להכין שלל דמויות ועוגות מיוחדות ובכך עוזר להורים, סבים וסבתות, חברים וכל האוהבים לעשות זאת בקלות – וליהנות.

 

שיתוף פעולה בין  שני יוצרים רוני אורן וטלי קרן כץ הביא להוצאת הספר המלמד ומדריך כיצד ליצור דמויות נפלאות מבצק סוכר בשיטה הייחודית של פרופ' רוני אורן.

 

באמצעות שלוש צורות יסוד פשוטות:  כדור, נקניקיה ופיתה ניתן ליצור עולם ומלואו. התהליך אל הדמות מודגם שלב אחר שלב ומצולם בגודל 1:1, מלווה בהוראות ברורות ופשוטות.

 

 

פיסול ועיצוב עוגת יום הולדת

פיסול ועיצוב עוגת יום הולדת

 

 

פרופ' רוני אורן, יוצר בפלסטלינה למעלה מ-30 שנה ומחבר הסדרה "סודות של פלסטלינה". ראש מחלקת אנימציה בבצלאל, המאייר של ריצ'רץ' וטלפלא המיתולוגיות והיוצר של אגדות המלך שלמה ועוד.

 

טל קרן כץ, הבעלים של סטודיו " Shooga"", בוגרת לימודי קונדיטוריה בארץ ובאנגליה ומשתתפת בתערוכות בינלאומיות לקישוט עוגות, מכשירה בסדנאות מקצועיות, דורות של מקשטי עוגות.

 

הספר – אלבומי מלווה בשלל צילומי השלבים והעוגות. מכיל 63 עמודים  מחיר לצרכן: 94 ₪

 

 





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

לכבוד שבועות מה תעדיפו להכין?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ