"טעים ללא גלוטן"

ספר מתכונים חדש של רות טרכטמן  מנסה בעזרת מתכונים בגובה העניים ונטולי גלוטן לאפשר לכל אחד לאכול כל דבר אפילו בוקרס וג'חנון

ניצול שאריות ממשלוחי מנות

אחרי שפורים חולף, אנו מוצאים את עצמנו מתמרנים בין ערימות ממתקים ועוגות שהגיעו במשלוחי המנות. לפניכם רעיונות יצירתיים לניצול שאריות החג  

ראשי » פסקל ממליצה » ניסוי וטעימה » מאפייה עד לבית

מאפייה עד לבית

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


כל בוקר שישי  נוהגים לא מעט אנשים לצאת לבתי מאפה וקונדיטוריות שונות ולהצטייד במיני מאפים לכבוד השבת, לחמים, חלות, עוגות ושאר תופינים מיוחדים. לפעמים זה  לא נוח ולוקח לא מעט זמן …

 

רעיון נפלא הושק בימים אלה בשם קרסט עד הבית. החוסך את היציאה מהבית ומביא את המאפים אליכם הביתה. פשוט מזמינים לחמים, מאפים, עוגות ועוד  והכל מגיע ארוז הביתה. 

 

מבדיקה שערכתי קרסט היא מאפייתו של האופה ירון בן הרוש, בוגר Lenotre ביה"ס הגבוה לקונדיטוריה בצרפת, בן הרוש אופה מוצרי איכות יום יום בעבודת יד מחומרי גלם איכותיים.

 

הרעיון של בן הרוש  ב- "קרסט עד הבית"  הוא במקום להביא את הצרכנים למאפיה להביא את המוצרים ודברי המאפה הטובים והטריים ביותר עד לבית הלקוח.

 

השליחים מביאים את המוצרים ישירות הביתה כמובן בתאום זמן ושעה נוחה. דבר נוסף שאהבתי הוא צורת המארז הכל כך עדין והנוח שנארזים המאפים באמת פינוק.

 

ברור שהתענוג הזה יעלה,  לכן הופתעתי מהמחירים הנוחים: חלה לשבת 15 ₪, כיכר של לחם: דגנים, קל דגן, מלא 52%, כפרי צרפתי – 18 ₪, קראנץ שוקולד 39 ₪, שמרים פרג 39 ₪ ,

 

טארט תפוחים 39 ₪ ועוד, קיש ירקות או תפו"א ובטטה בגודל של  20/26 יעלה 55/110 ₪  ועוד מגוון מוצרים ..

 

אזורי חלוקה: הרצליה, רמת השרון, רעננה, כפר סבא, הוד השרון. השירות פתוח לתושבי פתח תקווה והסביבה. כשרות כפר סבא.

 

יש להזמין את המשלוחים עד 48 שעות לפני מועד האספקה הרצוי.

 

 קרסט עד הבית, לפרטים והזמנות: בטלפון 054-4449037

צילום :יח'צ



חזרה




סקרים בטעם

איזה אגוזים תעדיפו במתוקים שלכם?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ