"משולחנה של אסתר המלכה"

מעצם עיסוקי באוכל מגיעים אלי ספרי בישול שונים ומגוונים, המטפלים לא פעם באוכל בדרכים מיוחדות ומעניינות.  השבוע היגיע אלי ספר ענק, גדו

ניצול שאריות ממשלוחי מנות

אחרי שפורים חולף, אנו מוצאים את עצמנו מתמרנים בין ערימות ממתקים ועוגות שהגיעו במשלוחי המנות. לפניכם רעיונות יצירתיים לניצול שאריות החג  

ראשי » פסקל ממליצה » סוד הטעם » "הרברט סמואל' הכשרה

"הרברט סמואל' הכשרה

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


בימים אלו הושקה מסעדה כשרה במלון ריץ-קרלטון, הרצליה. מסעדת  "הרברט סמואל" בניצוחו של השף יונתן רושפלד, המסעדה פונה לקהל שומרי הכשרות ומציעה את התפריט האהוב של אחותה התל-אביבית בהתאמה ועידון למטבח הכשר.

 

שמחתי להגיע ליום ההשקה, חלל המסעדה עוצר נשימה, מעוצב בקפידה ובהתאמה מדויקת ל'הרברט סמואל' התל אביבית. המסעדה מעוצבת בסגנון נקי עם נוף הרמוני למרינה.

 

בעיצוב המסעדה נוצרו מרחבים אינטימיים תוך כדי חלוקה דינאמית של אזורי הישיבה ושמירה על המרחב. בשילוב מחיצות עץ המאפשרת לאורחים ליהנות מחלל ישיבה אינטימי.

 

קיימת אפשרות הזזת המחיצות בהתאם למספר האורחים המוזמנים המאפשרת יצירת מתחמי ישבה מוגדרים ודינאמיים.

 

הנוף למרינה

הנוף למרינה

קבוצת האירוח והקולינריה המובילה Adi's Lifestyle, שבבעלות אנשי העסקים עדי שטראוס ועירית שטראוס, השיקה  את מסעדת 'הרברט סמואל' במלון ריץ-קרלטון, הרצליה.

 

המסעדה הכשרה מציעה חוויה קולינרית לצד מטבח פתוח, בשילוב תפריט איכותי ומקורי אותו הרכיב השף הראשי יונתן רושפלד המוכשר, המנות מתבססות על חומרי גלם מקומיים בהם: דגים, בשר, ירקות ושמן זית.

 

לצד האוכל כמובן תפריט יין חדשני בו מיטב יצרני היין הכשר בארץ ובעולם.

 

היה מעניין ומרתק להקשיב ליונתן רושפלד, השף הראשי של קבוצת Adi's Lifestyle  ״כשרות היא דרך חייהם של אנשים רבים בארץ ובעולם, ובכוונתי לענג גם אותם.

 

 

מנת הדג

מנת הדג

 

האתגר הגדול שהצבנו בפנינו הוא בשינוי התפיסה והקונבנציות הקיימות במטבח הכשר. זווית הראייה הקיימת כיום כלפי מסעדות כשרות היא שהן בסיסיות מדי ועושות שימוש בחומרי גלם ומרכיבים פחות איכותיים ממסעדות לא כשרות.

 

אני מתכוון לעשות מהפך בתבנית הזו, הרברט סמואל הרצליה במלון ריץ-קרלטון תעניק חוויה קולינרית מהמדרגה הראשונה בכדי לעמוד בכל הסטנדרטים הבינלאומיים."

 

התפריט  ב 'הרברט סמואל' הרצליה יהווה גרסה מעודכנת וכשרה של התפריט האייקוני המוגש במסעדה התל אביבית. השף רושפלד הקפיד לשמור על התפריט המקורי על מנת להעביר לסועדים את התחושה והאווירה התוססת המתקיימת ב'הרברט סמואל' תל אביב.

 

בין המנות המרכיבות את התפריט של המסעדה, ניתן להתענג על סלט העגבניות המפורסם של 'הרברט סמואל', ניוקי תפוחי אדמה, כמהין ערמונים ואפונה, סשימי טונה בסלק אדום,

 

מנת פטריות מלך היער טאטקי סטייל, מנת דג לברק שלם צלוי עם כורכום ועגבניות. כמו גם, מגוון בשרים מקומיים מדהימים, פילה, אנטריקוט, צלעות טלה והכל באיכות המדוקדקת וביכולת הבלתי מתפשרת ממטבחו של יונתן רושפלד.

 

סכום ההשקעה בהקמת מסעדת 'הרברט סמואל' הרצליה נאמד בכ- 8 מיליון ש"ח.

 

 

בהרברט סמואל

בהרברט סמואל

שעות הפתיחה ומחירים:

צהריים 12:30-15:30

ערב 19:00-23:00

ארוחת הבוקר תוגש רק לאורחי המלון ובצהריים יוגש תפריט עסקיות מיוחד.

 

בסופי השבוע יוגש תפריט כשר לסעודות השבת.

 

עסקית צהריים תוגש ב-88 ₪ לסועד, תפריט ערב כ-250-300 ₪ לסועד.

 

'הרברט סמואל' הרצליה. טלפון: 073-2037707

 

כתובת: מלון ריץ-קרלטון, השונית 2, הרצליה פיתוח

צילום,יחצ' מתיו שו 





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

איזה אגוזים תעדיפו במתוקים שלכם?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ