החיתוך הספירלי

בימים אלו חברת 'כרמל דיירקט' מרחיבה את סדרת המוצרים תחת המותג SLICER ומשיקה מוצר חדשני בתחום קיצוץ ירקות:  

ניצול שאריות ממשלוחי מנות

אחרי שפורים חולף, אנו מוצאים את עצמנו מתמרנים בין ערימות ממתקים ועוגות שהגיעו במשלוחי המנות. לפניכם רעיונות יצירתיים לניצול שאריות החג  

ראשי » פסקל ממליצה » ניסוי וטעימה » ירוק בטעם

ירוק בטעם

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


בואו נחמם את הימים הקרים במשקאות חמים עם טעמים חדשים ומגוונים. חברת ויסוצקי החליטה להעשיר, לחדש ולגוון את מנעד חליטות התה והוסיפה שלושה טעמים חדשים בסדרת "ויסוצקי ירוק" .

 

תמצאו את הטעמים  הבאים: תה ירוק ענבים, תה ירוק פטל בר ותה ירוק וניל.

 

 ויסוצקי ירוק ענבים – שילוב מפתיע, מתקתק ומהנה עם ארומה מרעננת.

 

ויסוצקי ירוק פטל בר – פטל הבר ידוע בתכונותיו נוגדות החמצון ובטעמו המתקתק. שילובו עם עלי תה ירוק יוצר משקה בטעם מפנק וארומה מתקתקה.

 

ויסוצקי ירוק וניל – משקה עשיר ומתקתק עם ארומה ייחודית.

 

סדרת "ויסוצקי ירוק" מבוססת על רכיבים טבעיים בלבד, ומשווקת באריזות המכילות 25 תיונים באריזה, כאשר כל תיון ארוז במעטפה אטומה, לשמירת הארומה, הטעם והטריות של התיון.

הסדרה כוללת 19 טעמים.

מחיר מומלץ לצרכן:  26.99 ₪.  

 

קצת על התה הירוק וחשיבות רכיב ה-EGCG:

 

התה הירוק עשוי מעלי תה שגדלים בסין הרחוקה  ועוברים ייבוש עדין. הייבוש העדין שומר על הסגולות הייחודיות של התה הירוק.

 

בשנים האחרונות נעשו מחקרים רבים כדי להבין את סודו של התה הירוק בכלל ושל רכיב ה-  EGCGבפרט.

 

המחקרים גילו שסודו של התה הירוק הוא ברכיב ה- EGCG – נוגד חמצון ייחודי, שקיים במינון גבוה רק בתה הירוק.

 

על פי המחקרים, רכיב ה-EGCG הטבעי שבתה הירוק:

 

  • מגביר את קצב חילוף החומרים ותורם לתהליך ההרזיה
  • מסייע להורדת רמות כולסטרול
  • תורם למניעת מחלות לב ומניעת סוגים שונים של מחלת הסרטן
  • קשור לשיפור הצלילות המחשבתית והחיוניות הכללית.

 

 





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

איזה אגוזים תעדיפו במתוקים שלכם?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ