בקיצור...

  • הכנת בסיס הביסקויטים.
  • הכנת קרם הבוואריה.
  • הוספת האגוזים והברס.
  • הרכבת הקינוח.
  • איחסון במקרר עד להגשה

החמישיה הפותחת

מכינים לחם ביתי ו"פותחים שולחן"   סדרה חדשה  מבית בני דרום תחת השם "פותחים שולחן" . אלו מוצרי גורמה ארוזה בצנצנות איכותיות

ניצול שאריות ממשלוחי מנות

אחרי שפורים חולף, אנו מוצאים את עצמנו מתמרנים בין ערימות ממתקים ועוגות שהגיעו במשלוחי המנות. לפניכם רעיונות יצירתיים לניצול שאריות החג  

ראשי » מתכונים » קינוחים » קרם בוואריה ופיצפוצים

קרם בוואריה ופיצפוצים

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:

קרם בוואריה ופיצפוצים


פסקל פרץ-רובין


מתכון למנה שמבחינתי היא פינוק אמיתי. קרם שוקולד לבן, בשילוב מעדני חלב וניל ושמנת מתוקה בתוספת ברס אגוזים. כל העושר הזה נתון בתוך רינג אישי, ועל מצע בסקויטים או עוגה. כך הופכת המנה לאטרקטיבית ומיוחדת.

 

לקרם הבוואריה:

50 גרם שוקולד לבן קצוץ

25 גרם חמאה

1/2 שקית גלטין

1/4 כוס מים רותחים

2 מעדני חלב בטעם וניל

1 מיכל שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד מרירי או פצפצי שוקולד מרוסקים

2 כפות ברס בוטנים

2 כפות  אגוזים קלויים וקצוצים

 

לתחתית:

150 גרם פרורי ביסקוויטים  מעורבב עם מעט חמאה עד לאיסוף הפרורים או עוגה או בישקוטים.

 

לקישוט:

ברס, פרורי בסקויטים עיטור נשיקות וסילאן. קציפות (נשיקות) קטנות מוכנות 

 

 

 

לקרם הבוואריה- מניחים בקערה, שוקולד לבן וחמאה וממיסים במיקרוגל, במספר פולסים עד להמסה חלקה. ממיסים בצלוחית את  גלטין במים  הפושרים. מוסיפים לשוקולד המומס מערבבים היטב.

 

בקערה נפרדת מערבבים את המעדני החלב. מוסיפים אותם אל בלילת השוקולד הג'לטין. במערבל חשמלי מקציפים את השמנת המתוקה ומבליעים בפעם פעמיים בבלילת השוקולד והמעדנים.

 

מוסיפים שוקולד מגורר, ברס בוטנים ואגוזים מבליעים הכל לקבלת תערובת אחידה.

 

 לתחתית  הבאווריה – מניחים נייר אפייה בתבנית תנור ומסדרים ברווחים את הרינגים. נוטלים מעט מפרורי הביסקויטים או חתיכות עוגות ו/או בישקוטים. ומהדקים היטב לתחתיתי הרינגים והדפנות.

 

יוצקים  לכל רינג מקרם הבוואריה עד ל3/4 מגובה הרינג. מכסים ביריעת נילון ניצמד. מאחסנים ל4 שעות במקרר. 

 

לפני ההגשה – משחררים את הבאווריה מתבנית הרינג ומניחים על צלחת הגשה אישית.

 

מניחים במרכז הבאווריה קציפה – נשיקה אחת במרכז, בוזקים מעל מעט פרורי בסקוטים או ברס אגוזים, ומזליפים סירופ מייפל או סילאן.

 

החומרים: ל-15 רינגים  בגודל 7 או תבנית 22





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

איזה אגוזים תעדיפו במתוקים שלכם?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ