בקיצור...

  • מכינים שכבת בסיסי
  • מכינים קרם גבינה.
  • מכינים פרות וג'ילי.
  • מרכיבים את השכבות .
  • שומרים במקרר עד להגשה.

מקום פסטורלי -דרך הגפן

בשיפולי הכביש המוביל למושב בית זית, בלב עמק מוריק של פרחים, שדות וכרמים, מובילה דרך עוצרת נשימה לדרך הגפן - מסעדה כפרית וחמימה.

כל הסודות והכללים לעוגת גבינה מוצלחת

מה לא נאמר על עוגות גבינה, גבינות, מעדנים, שמנות, אחוזי שומן איכות גבינה ועוד...כל שנה לקראת שבועות מתחיל המרוץ אחר עוגת הגבינה המוצלחת ביותר, הטעימה ביותר, הגב

ראשי » מתכונים » מתוקים » עוגות » עוגת גבינה אפרסק וגלי אננס

עוגת גבינה אפרסק וגלי אננס

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:

עוגת גבינה אפרסק וגלי אננס


פסקל פרץ-רובין


מתכון לעוגה מהירת הכנה. אם יש  לכם מעט זמן אזי אפשר לאפות בסיס תופין- טורט או פריך.

 

 

אך מצאתי, שהכי טוב להכין בסיס מביסקויטים שונים ובשילוב עם שאריות של עוגיות תוצרת בית ושארית של עוגה.

 

 

כל אלו בתוספת חמאה ומעט שוקולד יוצרים בסיס מיוחד, אחר ומסקרן.

 

 

 

שכבת הפרורים:

 

200 גרם פרורים ביסקויטים בטעמים או בישקוטים

 

70 גרם  ממרח נוטלה

 

100 גרם חמאה מומסת

 

 

קרם גבינה:

 

250 גרם גבינה 9% שומן

 

1/2 כוס אבקת סוכר

 

2-3 חצאי  אפרסקים משומרים

 

1 שקית ועוד כפית ג'לטין

 

1/4 כוס מים פושרים

 

1 מיכל  (250 מ"ל)שמנת מתוקה

 

2 כפות סוכר

 

 

לציפוי:

 

1 קופסת ג'לי אננס

 

1 כוס פרי – פרוסות או קוביות  אננס, או אפרסק משומרים ומסוננים מהנוזלים.

 

 

 

מערבבים היטב את פרורי הבסקויטים, ממרח הנוטלה  והחמאה ומרפדים בעיסת הפרורים את תחתית התבנית בשכבה אחת אחידה.

 

 

בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה והסוכר, מסננים  את הנוזלים מהאפרסקים ומרסקים בבלנדר. מוסיפים אל תערובת הגבינה.

 

 

ממיסים את  הג'לטין במים הפושרים – אפשר להכניס למיקרוגל לחימום במספר פולסים עד להמסה חלקה של הגרגרים בנוזל. ומוסיפים לגבינה מערבבים.

 

 

בקערת מערבל חשמלי מקציפים את השמנת תוך הוספת הסוכר עד לקבלת קציפה יציבה. מבליעים את הקצפת בפעם או פעמיים בתערובת הגבינה עם האפרסקים. מקפלים לקבלת תערובת חלקה.

 

 

יוצקים על שכבת הפרורים ומצננים כשעה במקרר.

 

 

מסדרים  את פרוסות  או קוביות הפרי על הגבינה מכינים גלי  לפי הוראות היצרן המופיעות על גב האריזה ויוצקים על שכבת הפרי. מנענעים קלות כך שהג'לי יצפה את כל הפרי בשכבה אחידה.

 

 

 

מכסים ביריעת נילון ניצמד ושומרים במקרר עד להגשה.





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

לכבוד שבועות מה תעדיפו להכין?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ