ראשי » כתבות » ארוחות ערב קלילות ומהירות

ארוחות ערב קלילות ומהירות

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


לא תמיד צריך לטרוח שעות במטבח להפקת ארוחת ערב, עכשיו בעיקר כשכל כך נעים לשבת בחוץ בגינה ואו במרפסת אפשר להזמין את המשפחה והחברים ולהתארגן עם ארוחת ערב קלילה מקבלים אירוח קליל ולא מחייב. אירוח כזה בהחלט לא מעונב, לא צמוד למסורת ולמנהגים, אלא  סתם ערב של כיף  החובק בתוכו אוכל טוב,אוירה טובה וחברים… והעיקר לא לעבוד קשה מידי.

 

הכלל המנחה אותי  בהפקת אירוח שכזה הוא חיפוש אחר מתכונים קלילים, ומהירי הכנה, שאינם דורשים מאיתנו התעסקות ארוכה במטבח. במינימום זמן מקבלים מטעמים נפלאים באיכותם, ובעיקר טעמם.

 

זה הזמן גם למעט יצירתיות, אפשר בהחלט לפתוח את המקרר להציץ לתוכו ולבדוק אלו ירקות ופירות נותרו ומצויים במקרר ומה ניתן להכין איתם, לבדוק במזווה באלו מוצרים אפשר להשתמש  ובכך לגוון ולשדרג  את המנות. תופתעו  לגלות אלו תוצאות תניבו רק על ידי אלתור ושילוב בין טעמים ומוצרים.

בחרתי מתוך מאגר המתכונים שלי באתר מבחר מתכונים נחמדים כאלו. אתם כמובן מוזמנים להכינם או לחפש מתכונים נוספים ברוח זו במאגר האתר.

 

 

 

 

 

 

טיפסקל לבחירה מוצלחת למתכון מהיר

חשוב לקרוא את המתכון ולבדוק – מהירות הכנתו, מורכבותו, ושהחומרים היו זמינים.

כלל נפלא בארוחות מהירות לשלב שפע של ירקות חתוכים בגוונים וצורות שונות ולתבל במעט מלח מיץ לימון ושמן זית תופתעו לגלות שהם מהווים חטיף מהיר גם לילדים סרבני ירקות מובהקים.

 

 

  

 

קבלו מבחר מתכונים כאלו …..

סלטים טריים ומבושלים:

פרוסה קלויה ומתובלת -ברוסקטה

סלט עגבניות בשלל צבעים

סלט כרפס פלפלים ובצל

סלט גזר ופקאן

סלט זיתיים

סלט בטטא בתחמיץ

ירקות אפויים

שקשוקה

תפוחי אדמה אפויים

מבחר ירקות אנטיפסטי

 

מבחר מאפים:

מאפה ברוקולי

מאפינס גבינה

פיצה אנשובי

פיצה שבלול 

פיצה  מדליקה

קיש בצל וכרשה

סלט עדשים וטונה

 

ואם רוצים עיקריות….

ריביולי ריקוטה

פסטה ופלפלים

פסטה מקמח מלא

דניס על הגריל

סלמון מתובל

קציצות דגים בשביל הכיף

 

 

 ו…. לא נשכח  משהו מתוק  לפני הקפה.

סלט תאנים

אגסים ביין

גלידת אפרסק

מוס שוקולד ותפוז

 


 





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

איך אתם אוהבים את המשמשים?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ