'סיציליאנו'

רשת מסעדות מזון מהיר בסגנון איטלקי. הגעתי לסניף ברעננה.   "סיציליאנו" מתמחה בהגשת פיצות שף, פסטות, קלצונה  וסלטים בניחוח ס

ניצול שאריות ממשלוחי מנות

אחרי שפורים חולף, אנו מוצאים את עצמנו מתמרנים בין ערימות ממתקים ועוגות שהגיעו במשלוחי המנות. לפניכם רעיונות יצירתיים לניצול שאריות החג  

ראשי » כתבות » שקשוקה ועוד ברשת Café Café

שקשוקה ועוד ברשת Café Café

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


הוזמנתי להשקת התפריט החדש ברשת Café Café, השקת התפריט נועדה בעיקר לחשוף את הקונצפט הרעיוני להכנסת תפריט אחיד בכל סנפי הרשת, דבר שלא הייה קיים עד כה. כך תחת תפריט אחיד וקו עיצובי אחיד, יוצרים שפה אחידה בכל 100 הסניפים ומחזקים את מיצוב הרשת ככזו הפועלת על פי קונספט של חוויית בילוי שלמה ללקוח. לדברי חיים אסולין, השף הראשי של הרשת, התפריט החדש כולל היצע רחב ומרענן של מנות מהמטבח הישראלי, האיטלקי וכן מנות עיקריות אקלקטיות המשלבות מתכונים מאזורים שונים בעולם בהתאמה לטעם הישראלי. התפריט, אשר יוטמע בכלל הסניפים, כולל גרסאות לתפריט כשר, לא כשר ובכשרות גבוהה למהדרין בהתאמה לסניפים הרלוונטיים. חשוב לדעת תפריטי רשתcafé café נחלקים ל-3 קטגוריות, תפריטים כשרים , כשרים למהדרין ותפריטים לא כשרים, ויהיו אחידים בהתאמה לסניפים הכשרים, כשרים למהדרין והסניפים שאינם כשרים.

 

בין החידושים העיקריים שמצאתי, הכנסת תפריט שלם ל-"שקשוקות" בתפריט בין 4 ל- 5 סוגים שונים של המאכל הצפון אפריקאי שהפך בשנים האחרונות להכי ישראלי.

בין המנות המוצעות תחת קטגוריה זו בתפריט: שקשוקה קפה קפה, מוגשת במחבת אישית ובה עגבניות פיקנטיות בשילוב ביצי משק טריות, לצידה מוגשת סלסלת לחמים, סלט ירקות טרי קצוץ דק, טחינה וזיתים מתובלים; שקשוקה איטלקית, מוגשת במחבת אישית, בה עגבניות בניחוח עלי בזיל, ביצי משק טריות, פלפלים קלויים ושבבי מוצרלה , מוגשת בליווי סלסלת לחמים, סלט ירקות טרי קצוץ דקן, טחינה וזיתים מתובלים; שקשוקה ים תיכונית, מוגשת במחבת אישית בה עגבניות פיקנטית וביצי משק טריות, בשילוב חצילים קלויים, שבבי פטה וזיתי קלמטה, מוגשת בליווי סלסלת לחמים, סלט ירקות טרי קצוץ דק, טחינה וזיתים מתובלים; שקשוקה חריימה, מוגשת אף היא במחבת אישית ובה עגבניות דגים וביצי משק טריות ופיקנטית במיוחד.

 

חידוש נוסף ברשת הוא תפריט האלכוהול מגוון ואחיד לכל הסניפים.

 

בתפריט הכשר, כולל הכשרות למהדרין, מוצעות מגוון מנות דגים כגון פילה אמנון הגליל בניחוח עשבי תיבול על מצע ניוקי ברוטב שמנת, פלפלים קלויים, שום קונפי וטרגון, מוגש עם סלט עלים רענן.

 

כמה זה יעלה לנו? 

קטגוריית ארוחת בוקר, הכוללת את תפריט השקשוקות: בין 36 ₪ ל- 49 ₪

קטגוריית ארוחות הצהרים: בין 39 ₪ ל- 67 ₪


 

 

 

 

לפניכם שני מתכונים מהתפריט החדש: צילומים: דן פרץ

 


חדש ב-cafe\' cafe\' שקשוקות מגוונות

 

שקשוקה איטלקית

שקשוקה זו מקבלת את הניחוח האיטלקי שלה מהשימוש בטימין,בזיל,ועלה דפנה

 

2-3 כפות שמן זית

2 בצלים לבנים חתוכים לקוביות

2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות

1 פלפל חריף טרי קצוץ דק

10 עגבניות גדולות בשלות חתוכות לקוביות

4 שיני שום פרוסות

2 כפות רסק עגבניות מרוכז

מים לכיסוי הירקות

1 עלה דפנה

2 גרגרי פלפל אנגלי שלם

1 כפית כמון

2 כפות פפריקה מתוקה

2 ענפי טימין

כף פטרוזיליה קצוצה

3 ביצים

1 פלפל קלוי, מקולף וחתוך לרצועות

2-3 עלי בזיליקום חתוכים רצועות .

2 כפות מוצרלה מגוררת

 

מחממים שמן זית במחבת אישית, מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומאדים 2-3 דקות מוסיפים את הפלפלים הקצוצים העגבניות ופרוסות השום ומאדים מספר דקות.

מוסיפים את רסק העגבניות מערבבים ויוצקים מים עד כדי כיסוי הירקות מערבבים היטב. מתבלים בעלה דפנה, פלפל אנגלי, כמון ופפריקה. מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה.

מוסיפים את הטימין והפטרוזיליה הקצוצה, מערבבים ומוסיפים את הביצים בזהירות לרוטב החם, מוסיפים את רצועות הפלפל הקלוי,הבזיליקום והמוצרלה ומבשלים עד ההקרשה אחידה .

מגישים לצד סלט ירקות קצוץ, טחינה ירוקה, לחם לבן וזיתים מבוקעים.

החומרים למחבת אישית

 

 

כבדים על מצע פירה

 

 

כבד עוף במייפל ושמפניון על פירה תפו"א


מנת כבדי עוף המוגשת על מצע של פירה. יש לצלות את הכבדים קודם להכנה.


לפירה:

4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים

100 גר' מרגרינה מזולה (או שמן)

1 כפית אגוז מוסקט טחון

1 כפית טימין קצוץ

מלח ופלפל לבן לפי הטעם

 

לכבד:

2 כפות מרגרינה מזולה או שמן לטיגון

1 כף בצל לבן קצוץ דק

4 פטריות שמפיניון חתוכים לרבעים

250 גר' כבד עוף נקי, מוכשר וצלוי לפני השימוש

70 מ"ל יין אדום איכותי

1 בצל ירוק קצוץ

1 כף מייפל

מלח גס לפי הטעם

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

 

למחית תפוחי האדמה – מבשלים את תפוחי האדמה במים עד ריכוך. מסננים ומועכים במועך עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מוסיפים את המרגרינה ואו שמן ,אגוז מוסקט,טימין מלח ופלפל מערבבים ומתקנים תיבול בהתאם.

 

לכבד – ממיסים את המרגרינה במחבת גדולה ורחבה מוסיפים את הבצלים ומאדים קלות, מוסיפים את רבעי הפטריות מערבבים, מוסיפים את הכבד ומטגנים מכל צד, מוסיפים את היין האדום, הבצל הירוק, המייפל ומקפיצים . מתבלים במלח ופלפל מבשלים על להבה נמוכה 5 -7 דקות, משאירים רוטב למנה. מגישים על מצע הפירה.

 



חזרה




סקרים בטעם

איזה אגוזים תעדיפו במתוקים שלכם?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ