סיר ומשטח פינוק במטבח

סירים ומחבתות יוקרתיים   חברת מכסף מקיבוץ ניר עם, השיקה  דור חדש של סירים ומחבתות מת

כיסנים מפתיעים

מטוגנים או אפויים, במלית חלבית או בשרית, בניחוח עיראקי או דרום אמריקאי- אין כמו כיסני הבצק כדי להפוך כל התחלה, אמצע או סוף של ארוחה למושלם    

ראשי » פסקל ממליצה » מה מתבשל » ספרים חדשים » שווה עוגייה

שווה עוגייה

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


בימים אלו יצא לאור הספר "העוגיות של מרתה סטיוארט" בהוצאת כנרת. הספר אינו בפורמט הרגיל של ספרי הבישול בארץ. הוא מרובע בגודל בינוני ובכריכה דקה. אבל העושר הפנימי של הספר הפך אותו בעיניי לספר טעים במיוחד.

 

בספר שפע רב, ומגוון של עוגיות המחולקות לפי מרקם העוגיות. לכן  תמצאו פרק לעוגיות קלילות ומעודנות (עוגיות תחרה, אמרטי, עוגיות מזל); ופרק לעוגיות עשירות ודחוסות (ריבועי לימון, כדורי רום, מלבני פקאן);

 

ולעוגיות תלוליות ואגוזיות (עוגיות שוקולד לבן, עוגיות צנוברים, עוגיות בננה ואגוזי מלך); לעוגיות רכות ונימוחות (עוגיות שקדים, עוגיות קוקוס, גלגלי תאנים); לפריכות ושבירות (עוגיות לימון ופרג, עוגיות תה ארל גריי, ביסקוטי שוקולד ופיסטוקים); ועוד…

 

כל מתכונים משולבים עם צילומם מתאימים המראים בדיוק איך צריכה להראות העוגייה כמעט עד הטעם. התמונות נותנים חשק להיכנס למטבח ומיד להכין עוגיות כך קרה לי עם עוגיות ביסקוטי שוקולד ופיסטוק. שלדאבוני  לא הספקתי לצלם את התוצאה הן פשוט נחטפו …. 

 

החלק האהוב עלי בספר הוא  טיפים, תמצאו שפע טיפים מועילים לאפייה ולטכניקות אפייה, עיטור עוגיות ואחסון נכון. החלק האחרון בספר ממש מתבקש – אם כבר הכנתם עוגיות נפלאות ומושקעות הגישו אותן בדרך מקורית עם המון אהבה ליקרים לכם. אתם שואלים איך?

 

תמצאו פרק עם עשרות רעיונות לעטיפה ולהגשה מיוחדת של עוגיות תוצרת בית נפלאות. אהבתי מאוד!

 

הספר מכיל 256 עמ' מחיר 128 ₪ בכל החנויות המובחרות ברחבי הארץ.

 





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

איזה סוג עוגיות אתם מעדיפים?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ