סיר ומחבת עם פטנט

מי שרוצה להתחדש  בסיר או מחבת מוזמן  להציץ בשלל מוצרי BALLARINI  האיטלקי לאחרונה  השיקו  קולקציה חדשה של סירים ו

נושאים בפטל

אני נוהגת להכין ממנו שלל מתוקים, ומשלבת אותו בתבשילים ומאפים שונים. בדרך כלל מוצאים אותו כל השנה במרכולים. אבל מה, קפוא! כשהוא של

ראשי » פסקל ממליצה » סוד הטעם » שוק מחנה יהודה וסושי

שוק מחנה יהודה וסושי

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


אם אתם מחפשים חויות קולינריות בימי חופשת הקיץ עם הילדים  בקרו בשוק מחנה יהודה הססגוני והמיוחד בירושלים. שפע של גווניו, טעמים ניחוחות וסיפורים  יהווה פתרון כפי לבילוי של 3-4 שעות.

 

אפשר  להתארגן מראש ולהרשם לסיורים מודרכים . סיורים אלו מוצעים על ידי מבחר מדריכים המכירים כל פינה וכל מקום מעניין בשוק הרחב והמיוחד. הצטרפתי לסיור קולינרי בשוק מחנה יהודה הצבעוני בהובלת השף פוליבודה- "פולישף".

 

הסיור כולל היכרות עם היסטוריית השוק, בעלי הדוכנים השונים, טעימות ממבחר הדוכנים בשוק, מופע גילוף פירות וירקות מהשוק, עצות קולינאריות ויצירת קישוטים לעיני המטיילים מחומרים הנרכשים בשוק.

 

ממלכת החלבה

ממלכת החלבה

 

השף פוליבודה היה שף מלון מרידיאן בחיפה, סגן שף מלון המלך דוד בירושלים השף הראשי של אניית התענוגות  מג'יק1.

 

לפני כשנתיים, החליט לשלב את אהבתו הגדולה לירושלים, יחד עם אהבתו לתחום המטבח והקולינריה, ובעצת בנו החליט להפיק סיורים קולינאריים בשוק מחנה יהודה, כשהוא משלב בין שתי אהבות – השוק והקולינריה.

 

פולי, חושף את המטיילים למראות וריחות בשילוב ידע היסטורי של המקום והיכרות מעמיקה עם סוחרי השוק ודמויות צבעוניות ומרתקות החיות ופועלות בשוק.  הסיורים משולבים בסיפורים אישיים ומשפחתיים הקשורים בשוק.

 

עלות  הטיול 190 ₪ ליחד  0507903667

 

 

פרנג'ליקו ברחוב שלומציון המלכה

פרנג'ליקו ברחוב שלומציון המלכה

 

 

סיימתם את הטייל בשוק ,אפשר להמשיך למקומות נוספים בעיר או להגיע לסושי בר פרנג'ליקו הכשר בירושלים.

 

זו רשת שף וסושי בר ארצית בעלת 17 סניפים פעילים ו2 סניפים בהקמה המציעה מטבח אסייתי מקורי.

 

הרשת החלה את דרכה בחיפה ומשם התרחבה לאזורים נוספים בארץ. פרנג'ליקו צברה מוניטין בזכות הסושי והאוכל המגוון והמוקפד הכולל גם בר מגוון כל הסניפים בירושלים הינם כשרים.

 

 

סושי

סושי

 

תפריט פרנג'ליקו מורכב ממבחר רב של סוגי סושי, דים סאם, מרקים, סלטים, מוקפצים, שניצלונים, המבוגרים, ארוחות ילדים וקינוחים מתוקים.

 

סניף פרנג'ליקו ברחוב שלומציון המלכה ממוקם כך שהחלון הפנורמי העגול מבטיח נוף מרהיב לכוון ממילא. המקום מתפקד  כסושי בר בשעות הערב עם תפריט אלכוהול נרחב.

 

במקום מבצעים שונים: עסקיות בימים א-ה'- ועוד מיוחדים יש לשאול את המלצרים לרשת סניף נוסף בבית הכרם.

 

שעות פתיחת הסניף בשלומציון 18 ירושלים:

 

 

דים סאם

דים סאם

 

א'-ה': 12:00 עד הלקוח האחרון. במוצ"ש- שעה לאחר צאת השבת עד חצות.

 

להזמנת מקומות טל': 1700553344



חזרה




סקרים בטעם

איך אתם אוהבים את המשמשים?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ