"משולחנה של אסתר המלכה"

מעצם עיסוקי באוכל מגיעים אלי ספרי בישול שונים ומגוונים, המטפלים לא פעם באוכל בדרכים מיוחדות ומעניינות.  השבוע היגיע אלי ספר ענק, גדו

ניצול שאריות ממשלוחי מנות

אחרי שפורים חולף, אנו מוצאים את עצמנו מתמרנים בין ערימות ממתקים ועוגות שהגיעו במשלוחי המנות. לפניכם רעיונות יצירתיים לניצול שאריות החג  

ראשי » פסקל ממליצה » סוד הטעם » ביסטרו כפרי

ביסטרו כפרי

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


בין עצי הגן הירוק וצמחייה פורחת בתוך מבנה המעוצב כמסעדה מקומית בטוסקנה, לצלילי מנגינת האקורדיון ובשילוב ניחוחות שמן הזית המשובח ומגוון מאפי הלחם האיטלקיים שוכנת  PRANZO

 

ביסטרו איטלקי כשר במושב בני ציון, המציע ארוחות צהריים עשירות המושתתות על המטבח האיטלקי המסורתי, תוך שילוב של מנות אותנטיות המבוססות על מתכונים איטלקיים שעברו מדור לדור.

 

הרעיון של המקום הוא הרצון להביא לישראל מסעדת ביסטרו אשר מגישה ארוחות צהריים עסקיות בהשראת המטבח האיטלקי המסורתי.

 

הפיצות בתפריט החדש עשויות תערובת ייחודית של קמחים ועגבניות תמר המיובאות במיוחד מאיטליה, שמן זית כתית מעולה, אנשובי ספרדי, נתחים משובחים של בשר ועוד…

 

 

פיצה  דקה עם בשר

פיצה דקה עם בשר

 

את הפיצה ניתן להרכיב באופן אישי ולבחור את התוספות, או לבחור מבין המלצות השף, ביניהן: פיצה קרעי עוף צלוי (על בסיס רוטב פסטו, נתחי עוף צלויים, קוביות עגבניות, פלפלים, בצל סגול וזיתי קלמטה),

 

פיצה חזה הודו (על בסיס קולי עגבניות, חזה הודו בעשייה ביתית, ארטישוק במרינדה של פלפלים אדומים, שום ושמן זית), או פיצת סלסה וורדה (ירוקה) צמחונית (על בסיס רוטב פסטו, קישוא כבוש, בצל, אספרגוס, עלי אורוגולה ופלפל ירוק).

 

תפריט הקיץ החדש מורכב ממגוון מנות עסקיות ב-3 קטגוריות מחירים (69 ש"ח, 89 ש"ח ו-109 ש"ח), הכוללות: פוקאצ'ה האפויה בטאבון עצים, Primo (מנה ראשונה) ו-Secondo (מנה עיקרית).

 

בין המנות הראשונות החדשות: פרח קישוא הממולא בדוקסל פטריות יער בציפוי קריספי, וקרוסטיני- לחם צלוי בשמן זית ומלח ים, מוגש במילוי משתנה לצד סלט עלי רוקט.

 

 

קלציונה -כיסני בצק עם בשר

קלציונה -כיסני בצק עם בשר

בין המנות העיקריות החדשות: פסטה polpette קציצות טלה עם פטריות וירקות שורש ברוטב עגבניות איטלקיות לצד פסטה  home madeוקלצונה במילוי בשר, יין אדום וירקות שורש המוגש עם סלט עגבניות קייצי.

 

בנוסף לתפריט העסקי, מוצע תפריט desserts (קינוחים) עשיר, המבוסס גם הוא על קינוחים איטלקיים מסורתיים שקיבלו טוויסט מרענן, כמו קנולי- גלילית home made במילוי מוס פרלין ושוקולד, המונחת על מצע פירות העונה ומלווה בקרם קרמל (28).

 

PRANZO מושב בני ציון טלפון: 072-2163767 ימים א'-ה' בין השעות 12:00-16:00

 





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

איזה אגוזים תעדיפו במתוקים שלכם?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ