מרפסת הצופה לים – SEA VIEW

בתחילת יוני  הושקה במלון הילטון תל-אביב מרפסת הסי ויו (SEA VIEW) ממנה נשקף נוף עוצר נשימה של הים התיכון, מים כחולים, מפרשיות ויכטות

ירקות ממולאים

לכל אחד ישנו הסגנון שלו, אבל בסופו של דבר כולם נפגשים באותה נקודה עם הממולאים שלהם: בריח, בתחושה ובסיפור של בית ומשפחה.   הממולאים מתחברים אסוציאטיבי

ראשי » פסקל ממליצה » סוד הטעם » וינו סוקה מסעדת גורמה

וינו סוקה מסעדת גורמה

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


"את  חייבת להגיע למסעדת "וינו סוקה" – מסעדת גורמה כשרה, בהרצליה פיתוח". כך חברתי פתחה את שיחתה עימי בטלפון … והמשיכה …

 

המסעדה נמצאת באזור תעשייה, ממש מוסתרת עד שקשה להבחין בה, היא ממוקמת במעין מערה מתחת לאדמה שמדרגות עם מבואת גן מובילות אליה.

 

ריחות הגריז העולים מהמוסכים השכנים אינם מסגירים את סוד הטעם של המסעדה השכנה הנחשבת למסעדת שף גורמה נפלאה וכשרה.

 

כשהגעתי למקום, ממש לפתח המסעדה נדמה כאילו שנכנסים לגינה המובילה אל המסעדה.  אבל שום דבר לא הכין אותי לעיצוב המעניין והאקלקטי של המקום.

 

הגינה מקבלת את פניך

הגינה מקבלת את פניך

 

מן  פנטזיה עיצובית  מעניינת, מסתבר שבעבר שימש המתחם כחנות לממכר עתיקות, אך עבר הסבה למסעדת שף בהשראת אווירת הטרקלינים המהודרת של אירופה בשלהי המאה ה-19, תוך שילוב פריטים וסגנונות שונים שלוקטו מרחבי העולם לכדי יצירת אמנות אקלקטית.

 

שף המסעדה, ישי אטיאס, עבד בעבר במסעדת "Taillevent" היוקרתית בפריז.  הצליח להרכיב תפריט המבוסס על מגוון חומרי גלם טריים ועונתיים אותם הוא בוחר בעצמו מדי יום,

 

כשהוא מקפיד על קומפוזיציה קולינארית  שהיא שילוב של מגוון צבעים, מרקמים, צורות, וטכניקות בישול  לבין יצירת טעמים עשירים שחוברו משעטנז בין מנות האופייניות למטבח הגורמה הצרפתי לבין נגיעות מן המטבח הים-תיכוני.

 

עיצוב מוקפד ומיוחד

עיצוב מוקפד ומיוחד

 

מהרגע בו מושיבים אותנו לשולחן נדמה שאנו בעולם אחר, הזמן מקבל משמעות אחרת וכל מנה המוגשת מספרת סיפור קולינרי נפלא לסועד. ההגשה המוקפדת מאפשרת לסועד להתענג על כל מנה ומנה ולהעריך את עדינותה ומורכבות המנה.

 

מסעדת "וינו סוקה"- גורמה ויין,  הינו מתחם קונספט ייחודי, יוקרתי ומעוצב, משלב בין סגנון העיצוב הקלאסי לבין הטכנולוגיה המודרנית. שילוב בין אווירה ועיצוב יוקרתיים לחוויה קולינארית.

 

התפריט מותאם לאווירה הייחודית תוך הדגשה על מגוון רחב של נתחי בשר בשלל וריאציות, לצד ירקות העונה המשמשים כמרכיב תיבולי המעשיר את הטעם.

 

בין המנות הראשונות- מוצעת מנת הפטה כבד אווז ברוטב ברנדי וטימין, תאנים מקורמלות ביין אדום ופיסטוקים קלויים, שמוגש לצד סלט עלים וקרוסטיני (72), או מנת מרק קרם הארטישוק הירושלמי, הכוללת גם ירקות שורש ופטריות שיטאקי ומוגשת עם קרוסטיני אליולי (58).

 

בין המנות העיקריות- מוצעת מנת בייבי צלעות הטלה בקראסט של עשבי תיבול לצד קרם תפוח אדמה ועלי מנגולד בציר טלה (182),

 

 

בר יינות עשיר

בר יינות עשיר

 

או מנת פילה דניס העשוי על הפלנצ'ה- מוגש עם רטטוי חצילים וזוקיני שנעשה במקום, עגבניות קונקסה, קוביות חציל, עלי תרד, מיץ לימון ופטריות כמהין (135).

 

הקינוחים בתפריט כוללים- טובלרון פרלין בלגי שמוגש לצד וודקה תפוזי דם (52) או מקרון אישי אשר מונח על בסיס פטיסייר שוקולד וקוקוס, ומלווה בפירות העונה וגנאש שוקולד תפוז (48).

 

וכמובן לאורך כל הארוחה מלווה בר יינות עשיר וגוון  המשלים כל מנה ומנה .

 

פילה בקר עם כבד אווז

פילה בקר עם כבד אווז

 

וינו סוקה  – גלגלי הפלדה 7, הרצליה פיתוח   טל'  072-2163756

צילומים: דרור כץ , איל קרן

 





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

מהו המרק שלכם ביום חורף קר?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ