סיור וטעימה מפתיעה

חוויה יפואית מיוחדת במינה תקבלו בימי שישי ב "קפה יפו", ביסטרו איטלקי מסעדה שנמצאת בלב שוק הפשפשים. המקום מציע פינוק של בוקר יום שישי,&nbs

נושאים בפטל

אני נוהגת להכין ממנו שלל מתוקים, ומשלבת אותו בתבשילים ומאפים שונים. בדרך כלל מוצאים אותו כל השנה במרכולים. אבל מה, קפוא! כשהוא של

ראשי » פסקל ממליצה » ניסוי וטעימה » שוקולד מריר,בטעמים וללא סוכר

שוקולד מריר,בטעמים וללא סוכר

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


לכבוד ט"ו בשבט ק.א שוקולד יבואנית ומשווקת שוקולד פרימיום מבלגיה ואוסטריה מציעה,

 

שתי סדרת של שוקולד בלגי משובח המכילים שבבי אגוזים ובעלי מרקם קראנצ'י וטעים במיוחד: LE MOMENT SUPREME מבית ספוט, ושוקולד BALANCE  ללא תוספת סוכר מבית קלינגל.

 

בסדרת LE MOMENT SUPREME  חמישה טעמים: ביניהם שבבי אגוזי מקדמיה ושבבי פיסטוק חלבי, טעימים במיוחד. 

 

תמצאו גם שוקולד ללא תוספות סוכר מבית קלינגל, היצרן המוביל בבלגיה בייצור שוקולדים מעולים ללא תוספת סוכר הסדרה כוללת ארבעה טעמים:

 

 

שוקולד מריר בטעמים

 

ביניהם שוקולד חלב בתוספת שבבי אגוזי מלך, שוקולד חלב בתוספת שבבי אגוזי לוז, שוקולד חלב בתוספת חמוציות שוקולד מריר איכותי .

 

המפעל מייצר שוקולדים ללא תוספת סוכר במטרה לתת תשובה גם לאלה שאינם יכולים לצרוך סוכר מטעמי בריאות ואו אלו שמנסים להפחית את כמויות הסוכר שהם צורכים.

 

כדי להמתיק את השוקולד, החברה משתמשת במליטול  וסטיוויה. השוקולדים מכילים אחוז גבוה של קקאו, ומחקרים מלמדים שאלו סוגי השוקולד הבריאים היותר.

 

את מבחר השוקולדים אפשר להשיג ברשתות השיווק המובילות ובחנויות המתמחות.

כמו כן בחנות הדגל 5ברחוב התע"ש 7 כ"ס. צילום: יחצ'

 

 

 

שוקולד מריר בטעמים

מחירם מומלץ לצרכן:

 

 LE MOMENT SUPREME מחיר מומלץ לצרכן: 12 ₪. משקל: 100 גרם. כשרות הרבנות הראשית.

 

BALANCE מחיר מומלץ לצרכן: 16 ₪. משקל: 100 גרם. כשרות הרבנות הראשית





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

איך אתם אוהבים את המשמשים?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ